E timpul pentru noul parchet!

     Pentru cei mai multi dintre noi vara este perioada concediilor binemeritate si a relaxarii complete. Pentru altii insa poate fi momentul prielnic pentru a isi amenaja casa sau reamenaja vechea locuinta. In oricare din cele doua variante v-ati afla, efortul este cu adevarat mare, dar rezultatele sunt cu siguranta pe masura. Si asta pentru ca a-ti decora / redecora casa ca la carte poate insemna totul, de la alegerea modelului si nuantei parchetului, pana la culoarea peretilor si a draperiilor, la mobilierul camerelor si asa mai departe. Multi sunt cei ce se mira auzind de atentia acordata parchetului, insa un parchet bun este intotdeauna de dorit.

     Incepand cu partea functionala, suprafata podelelor trebuie sa fie de cea mai buna calitate astfel incat sa reziste in timp traficului intens, dar sa si inlature posibilitatea unor accidente cauzate in special de zonele alunecoase. Insa nici latura estetica nu este de neglijat, avand o contributie importanta la imaginea de ansamblu a unei incaperi. Pentru un parchet cu o estetica deosebita, Tarkett este solutia. Parchetul Tarkett vine intr-o multitudine de esente, modele, culori si nuante ce schimba orice spatiu obisnuit intr-o zona cu adevarat speciala.

Sursa: www.emenatwork.ro

     Emenat Work ne aduce parchet Tarkett de doua feluri, laminat si din lemn stratificat, fiecare cu avantajele sale. Cel stratificat vine cu o nota aparte de eleganta, asemanatoare parchetului din lemn masiv, iar din punct de vedere functional, stratul de uzura poate fi slefuit dupa cativa ani de folosire. Vine, desigur, cu un cost mai mare, insa are propria sau grup de clienti.

     De partea cealalta, parchetul laminat este cea mai populara solutie a prezentului in domeniul suprafetelor podelelor, in primul si primul rand datorita raportului sau excelent calitate – pret. Este ieftin atat de achizitionat cat si de montat si permite chiar si instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala. In plus rezistenta lui la uzura nu lasa nici pe departe de dorit, ci dimpotriva. Unde nu pluseaza in schimb este capitolul de izolare, termica si fonica, capitole la care, desi nu sta rau, nu se ridica la nivelul solutiilor de parchet stratificat sau din lemn masiv.

     Asadar, ce fel de parchet alegeti vara asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.