Economisește bani cumpărând de pe Hanora.ro

     Vreți să vă povestesc despre un site care m-a scos din încurcătură vara aceasta? Poate v-ar fi și vouă de folos! Conform proverbului ,,fă-ți vara sanie și iarna car”, eu m-am apucat să îmi echipez mașina pentru anotimpul rece. Sunt un șofer foarte precaut și pot spune că îmi verific în amănunt mașina, de câte ori am ocazia. Dar cum se știe că pentru a întreține o mașină în stare perfectă e nevoie de bani și de timp, am început să caut alternative pentru magazinele de unde îmi achiziționam piese și accesorii auto. Și așa am descoperit magazinul online Hanora.ro. Bine, recunosc, nu l-am descoperit eu, ci prietena mea. Cum? Au fetele un dar de a găsi toate magazinele bune (iar asta e de bine pentru bugetul nostru) inclusiv pe cele care au produse pentru noi, băieții.

     Într-o zi, își căuta o perie cu aer cald, pentru că a ei se stricase (așa spun fetele atunci când vor un lucru care li se pare mai bun). Nemulțumită de prețurile pe care le afișau diferite magazine online, și-a adus aminte de site-ul Hanora.ro (îi povestise o colegă de muncă de el). Crezând că e site de cosmetice, aparate de înfrumusețare (știți voi, chestii de fete) a rămas uimită să vadă în categoriile de produse și produse pentru casă sau pentru mașină, așa că m-a chemat să vad și eu. Vă spun sincer că prima dată am fost sceptic, mă găndeam că nu e posibil ca un magazin online să fie atât de complet, însă dupa nici un minut de navigat pe site, deja știam ce să pun în coș. Știu ca vreți să vă arăt cumpăraturile mele de vară, de pe www.hanora.ro, așa că o să detaliez o listă scurtă din categoria piese auto:

–    pachet frânare Logan/Sandero, neventilat: conține un set de plăcuțe de frână și două bucăți disc frână

–    pachet revizie Logan 1.5 DCI: conține un filtru de aer, un filtru ulei, un filtru motorină, un bidon de 5 litri de ulei Mannol.

sursa: www.hanora.ro

     Cum este vară şi eu locuiesc la curte, riscul de a găsi casa jefuită e cam mare în perioada aceasta, pentru că suntem mai mult timp plecaţi de acasă. Aşa că am hotărât să fiu precaut şi să instalez un sistem de supraveghere video (de mult timp îmi propusesem, dar mereu se găseau alte cheltuieli). Aşa că atunci când am văzut preţurile de pe Hanora.ro, am zis că nu e momentul să ratez ocazia.Ce mi-am cumpărat? Un sistem supraveghere video interior și exterior, care își merită fiecare ban. Pachetul conține: 1x DVR-6808 Stand Alone, 1x HDD 500 GB, 4x Camere supraveghere interior: CM-520W, 4x Camere supraveghere interior: CM-52E, 8x Kit Transmitator si receptor UTP: AMP-VT201, 10 x Conectori alimentare (8+2), 2 x Sursa de alimentare PSU-FSP048. Pachetul nu conține cabluri, dar prețul acestora nu a fost ridicat. După o lună de folosit, mi-am dat seama că este cea mai bună investiție pe care am făcut-o în ultimul timp!

sursa: www.hanora.ro

     Bine, lista de cumpărături a fost mai mare, am ales câte ceva din aproape fiecare categorie, dar nu mi-a părut rău. Cel mai bun lucru este legat de transport: nu a trebuit să mai plătesc transportul pentru mai multe comenzi, ci a venit totul în cadrul unei singure comezi, practic am plătit o singură dată. Dacă ar fi fost să comand din cadrul mai multor magazine online, aș fi pierdut mulți bani cu transportul, însă Hanora.ro a rezolvat această problemă.

     Dar să nu credeți că mă voi opri aici! A fost abia prima comandă pe care am lansat-o pe Hanora.ro și cu siguranță vor mai urma și altele. Vara aceasta am ales Hanora.ro și vă recomand și vouă să faceți la fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.