Evenimente organizate in aer liber

Vara este anotimpul preferat al multor persoane din diferite motive, iar aici includem si faptul ca se pot organiza foarte multe petreceri pentru diferite ocazii, se pot organiza excursii spontane pana la munte sau mare, putem sa ne plimbam noaptea prin oras sau putem sta la terasele deschise si pe timpul noptii si asa mai departe. Si tot vara, se pot organiza diferite evenimente care in alte anotimpuri pot fi mai greu de organizat, daca nu chiar imposibil.

In ultimii ani, au devenit foarte populare si la noi petrecerile in aer liber, noaptea. Si nu ma refer doar la petrecerile pentru diferite ocazii, cum ar fi nunta, botez, aniversari, ci si petreceri corporate si asa mai departe. Curtile palatelor de pe langa Bucuresti sau alte unor institutii din Capitala spre exemplu, au fost folosite pe timpul verii pentru diferite evenimente: lansari de carte, petreceri, show-uri, festivaluri, receptii si asa mai departe. Si toata lumea s-a bucurat de faptul ca aceste evenimente se desfasurau in aer liber. Adevarul este ca nu arata doar bine locatia si toata lumea se simte bine, ci este si mai ieftin de organizat un astfel de eveniment.

De ce? Pentru ca nu se mai inchiriaza si cladirile, ci doar gradina, mobilierul si niste corturi. Da, ati citit bine, corturi. Nu ma refer la corturile acelea inestetice pe care vi le aduceti aminte din copilarie, care se intindeau in mijlocul strazii si blocau circulatia pentru petreceri. Nu, ma refer la corturi elegante, corturi in diferite stiluri, care se monteaza foarte usor si transforma total aspectul locatiei.

Astfel, toti cei care vor participa la eveniment, se vor simti bine si cu siguranta vor dori sa repete experienta. Iar daca persoanele care organizeaza evenimentul nu dispun de corturi pentru amenajarea locatiei, nu este problema pentru ca exista firme care ofera inchirieri corturi pentru preturi foarte bune.

Sursa foto: tentevent.ro

Trebuie doar sa alegeti modelul de cort dorit si perioada si puteti incepe sa organizati evenimentul. Totul este simplu si nu veti mai avea nici o grija. Ce-i drept si inceputul toamnei poate fi perfect pentru amplasarea unor coturi, insa conditia este sa nu fie furtuna sau vant, pentru ca atunci tot evenimentul ar fi ruinat.

Voi ce parere aveti despre astfel de evenimente organizate in aer liber?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.