Fast food a.k.a. a manca pe fuga

      Fast-food, mancarea rapida, pe care multi o aleg din cauza pauzelor de masa scurta sau mai nou din cauza aspectului extrem de apetisant. Insa celebrii hamburgeri, cheeseburgeri etc din lanturile mari de fast-food au fost tinta multor dezvaluirilor ce au facut cunoscut adevarul despre ele: carne injectata cu substante nocive pentru a-si pastra aspectul, sosuri expirate si altele de genul. Bogate in grasimi, dar sarace in nutrientii atat de necesari corpului uman, aceste mancaruri rapide au si alternativa naturala, sanatoasa si la fel de usor de preparat.

     Va prezint …. sandvisuri/sandwiches cu piept de pui, salata si rosii. Personal am nevoie de 2 felii de paine integrala, 100 g de piept de pui la gratar, 2 foi de salata verde si o rosie taiata rondele. Ordinea de sus in jos va fi urmatoare: felie de paine, salata, rosie, carne + condimente dupa gust (prefer un praf de boia si putin usturoi granulat). Obtinem astfel in 5 minute 2 portii indestulatoare, cu continut bogat in proteine, antioxidanti si vitamine, usor de transportat si chiar mai usor de mancat.

     Cu adevarat rapid nu?

 

5 thoughts on “Fast food a.k.a. a manca pe fuga

  1. Şi eu am renunţat în mare parte la mezeluri şi mâncarea fast-food. Însă sunt momente când nu am de ales. Ajung cu foamea până în călcâi acasă şi nu pot răbda să fac altceva decât un sandwich. Iar pe la fast-food trec ocazional.

    • pai nu trebuie sa astepti pana ajungi in stadiul asta de infometare. ideal ar fi sa alimentezi organismul o data la 2-3 ore. si refeitor la partea cu sandwichul, il pot transporta usor cu tine si consuma la fel de usor in cateva minute:)

  2. Pingback: O cina delicioasa si usoara | Sedna's Blog

  3. Pingback: O cina delicioasa si usoara | Andreea Sedna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.