Fotolii cu masaj pentru relaxare in propria casa

In zilele noastre, mai mult ca niciodata, oamenii resimt efectele statului pe scaun ore intregi, iar daca vorbim si despre statul la computer, este si mai rau. Sedentarismul si faptul ca oamenii nu se ridica ore in sir macar pentru o pauza de cateva minute, vor avea efecte atat imediat, cat si pe termen lung. Printre efectele imediate, se numara durerile: de spate, de picioare, cervicale, dureri de cap si lista poate continua. Picioarele umflate, atat din cauza circulatiei proaste, cat si din cauza retentiei de apa, vor deveni mai tarziu greu de tratat, cand vor aparea varicele in special.

Ce putem face pentru a combate aceste efecte si a lucra totusi in conditii mai bune? In primul rand, sa facem o pauza la fiecare ora. O pauza de 1-2 minute in care sa ne ridicam si sa facem cateva exercitii foarte usoare, intinderi in special. Sangele se va pune in miscare si muschii se vor mai detensiona. Apoi, daca putem, ar fi bine sa mergem pe jos macar o statie de autobuz, daca nu mai mult, la plecarea acasa. Iar daca nu se poate, cand ajungem acasa, sa facem macar 15 minute de exercitii usoare. Ideal ar fi ca de 2-3 ori pe saptamana, sa facem cate o ora de sport, fie la sala, fie acasa ori in parc, pentru a ne mentine sanatosi si in forma.

Si mai putem face un lucru: masaje. Indiferent daca rugam pe cineva din familie sa ne faca un masaj usor sau daca mergem la un specialist, masajul intotdeauna a contribuit si la relaxare, dar si la eliminarea unor efecte ale sedentarismului.

Bineinteles ca va puteti cumpara si aparate de masaj, insa daca vreti sa fiti cu adevarat relaxat, chiar si cand sunteti la birou, va puteti cumpara scaune cu masaj. Acestea sunt foarte comode si le puteti folosi si cand lucrati mult la birou, pentru a va destinde muschii, dar si cand ajungeti acasa, pentru o relaxare mult mai buna.

Iar preturile sunt si ele atractive: incep de la 700 lei, ceea ce este foarte bine, tinand cont ca un simplu scaun de birou, fara masaj dar calitativ poate ajunge la aceeasi suma,

Voi cum va recuperati dupa o zi de munca la birou?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.