Fotolii masaj pentru relaxare la tine acasa

Cu totii cautam relaxarea dupa o zi de munca si incercam sa gasim cele mai bune metode pentru a ne destresa. Fie ca bem un ceai caldut, indulcit cu miere, punem muzica preferata in fundal, citim sau facem cateva exercitii fizice usoare, ori o baie cu sare de baie, toate aceste metode ne vin in ajutor repede. Insa, mai exista o metoda care nu da niciodata gres si care are poate cel mai bun efect: masajul. Insa daca nu are cine sa ne maseze in fiecare zi, dupa serviciu, ar fi bine sa ne gandim la un fotoliu masaj de la https://www.komoder.ro/.

Acestea pe langa faptul ca sunt eficiente, ne pot rezolva si cateva probleme mici de sanatate, aflate in stadiu incipient si care au legatura cu statul la birou pentru mult timp. Un astfel de fotoliu cu masaj, modern, poate avea aproximativ 28 de perne de masaj, cu aer, care va maseaza dupa un program bine stabilit si care ajuta nu doar la relaxare. De altfel, puteti seta intensitatea masajului, tipul lui si chiar puteti sa schimbati si pozitia fotoliului, pentru a sta cat mai comod posibil. Puteti chiar si sa selectati modul de ,,gravitatie zero” in care o sa va relaxati foarte mult si circulatia sangelui o sa fie mult imbunatatita.

Sa nu credeti ca bratele si antebratele sau gambele si gleznele sunt uitate. Nu, absolut toate zonele din corp sunt masate. Bratele si antebratele benficiaza de masaj pe verticala. Si pentru ca spuneam ca nici o zona a corpului nu este uitata, puteti beneficia si de masaj al talpilor, pentru ca stim cat de important este masajul in aceasta zona, mai ales daca este executat corect. Gambele, glezna si laba piciorului beneficiaza de masaj cu aer, un fel de presoterapie, care o sa va relaxeze si o sa va ajute sa scapati de senzatia de picioare grele.

Cu siguranta acum va intrebati care este pretul unui fotoliu de masaj, insa va spun ca nu este atat de scump pe cat v-ati fi asteptat. Daca vreti sa beneficiati de fotolii masaj ieftine, contactati reprezentantii site-ului komoder.ro si o sa aflati toate informatiile de care aveti nevoie.

Voi ati dori un astfel de fotoliu de masaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.