Garduri din beton?

Dupa cum v-am mai spus in cateva postari, visul meu este acela de a ma muta la casa. Motivele sunt numeroase si nu le mai reiau. Dar, orice casa are nevoie pe langa un teren generos si echipamente moderne, de incalzire sau de racire, electrocasnice si mobila, de un gard pe masura. Un gard care sa se potriveasca perfect cu modelul casei, cateodata acesta avand aceeasi culoare ca si casa. Materialele sunt si ele foarte importante, pentru ca in functie de zona geografica unde este amplasata casa, gardurile pot avea de suferit. De exemplu, gardurile de la munte trebuie sa fie din materiale tratate, pentru ca aici, ploile sunt ,,la ele acasa”. Sa nu mai vorbim si de zapada excesiva si care dureaza de doua ori mai mult decat in alte zone ale tarii.

Apoi, modelul gardului trebuie si el potrivit atat cu modelul casei, cat si cu mediul inconjurator, sau de ce nu, cu celelalte garduri vecine. Trebuie totusi sa existe o simetrie atat cromatica, cat si de stil, pentru ca altfel s-ar vedea foarte urat. Cum ar arata de exemplu un gard intr-o culoare tipatoare, rosu deschis, printre garduri in culori nude? Chiar ar fi prea exegarat efectul vizual.

Si pentru ca tot spuneam despre materialele din care sunt fabricate gardurile, vreau sa va vorbesc putin despre garduri din beton. Nu pot spune ca exista un ,,trend” in materie de garduri, fiecare alege ce material doreste si i se potriveste, dar gardurile de beton sunt mult mai rezistente decat celelalte. Si daca va faceti griji in privinta existentei unui eventual santier in fata casei sau ca ar dura prea mult pana va fi gata, va spun ca acum exista garduri prefabricate din beton de la Petrifalean. Practic, comandati cate unitati de gard aveti nevoie si la fata locului acestea vor fi imbinate. Simplu si rapid, fara sa mai fie nevoie sa asteptati cateva zile, in cazul in care curtea dumneavoastra este mare.

Voi ce garduri preferati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.