Gata de orice cu Egeneratoare

     Multi dintre noi se gandesc la un generator ca un obiect mai degraba industrial decat la unul care ar putea fi util in mult mai multe situatii casnice decat am fi tentati sa credem pentru inceput. De fapt, situatia e una singura, cand ramai fara curent din diverse cauza, fie tehnice, fie meteorologice, fie alte cazuri exceptionale, insa implicatiile unei astfel de situatii sunt cat se poate de variate si serioase. Poate dupa ce vei citi inca o data articolul vei vrea sa vezi oferta de generatoare Stager pentru a fi gata sa depasesti si astfel de situatii.

     Dar daca lucrezi intr-o firma mai mica al carei necesar de energie electrica poate fi acoperit cu ajutorul unui generator, fiind insa nevoie de unul mai puternic? Alegi un model de generator Kipor care sa lucreze pentru afacerea ta atunci cand e nevoie.

Sursa: egeneratoare.ro

     Nu stii cum sa afli necesarul de energie electrica astfel incat sa cumperi generatorul potrivit, evitand supra sau subdimensionare? Nici o problema, tot pe siteul egeneratoare.ro gasesti un calculator al consumului electric cu ajutorul caruia sa determini, cu o mica aproximatie, cantitatea de curent electric pe care generatorul va trebui sa o poata furniza. Calculatorul functioneaza avand deja inserate niste valori de consum ale celor mai probabile electronice si electrocasnice dintr-o locuinta, tu avand doar sarcina de a introduce in dreptul fiecaruia numarul de unitati din respectivul consumator. Poti adauga becuri standardare sau economice, televizoare,  frigider si lada / combina frigorifica, masina de spalat rufe, cuptor electric si cu microunde, masina de spalat vase, centrala termica, cafetiera, blender si alte electrocasnice mici, laptopul, DVD playeryul si sistemul audio, aerul conditionat, aspiratorul, fierul de calcat si cu siguranta nu cel din urma, sistemul de alarma. Sigur ca intr-o situatie de urgenta in care vei apela la generatorul  nu te va interesa prea mult daca se pune praful incat sa folosesti aspiratorul, sau daca aerul conditionat e pornit, insa facand dimensionarea cu toti consumatorii inclusi vei fi sigur ca oricand generatorul tau va face fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.