Gresie si faianta pentru baie

Fiecare camera din casa este importanta si nu am putea sa ne desfasuram activitatile normale fara acestea. Bineinteles ca ne putem lipsi de un dressing (si putem alege dulapuri in camere) de un birou separat ori de o alta camera pe care sa o folosim mai rar, insa nu ne putem lipsi de dormitoare, baie si bucatarie. Iar fiecare camera trebuie sa fie organizata astfel incat sa aiba un aspect cat mai primitor si sa maximizam fiecare centimetru patrat de spatiu. Bineinteles ca putem face asta singuri, daca avem suficienta inspiratie sau putem apela la specialisti. Multi oameni aleg sa isi amenajeze singuri casa, iar de cele mai multe ori rezultatele sunt foarte bune, mai ales ca in ziua de astazi avem mii de exemple de amenajari interioare la doar un click distanta.

Si poate camera care ne da cea mai mare bataie de cap este baia. De ce? Aparent este usor de amenajat si pare ca nu avem prea multe lucruri de ales, insa in momentul in care trebuie sa ne hotaram la o cada pe placul nostru (sau la o cabina de dus) la oglinda, baterii pentru cada si pentru chiuveta si mai ales la gresie si faianta, parca lucrurile sunt si mai complicate.

Ati vazut in cate modele de gresie si faianta exista in magazine in ultima perioada? Cu siguranta alegerea unui pat este mult mai usoara, pentru ca nu sunt chiar atatea modele disponibile, insa la gresie si faianta, lucrurile se complica, mai ales ca trebuie sa fie modele si culori complementare. Si sa nu mai spun de chitul pentru gresie si faianta care poate contribui si el la aspectul baii.

Ma uitam pe la inceputul anului la faianta baie de la EmenatWork si sincer mi-a fost destul de greu sa ma decid la cateva modele. Spre exemplu, imi plac foarte mult placile cu modele, pe care le putem asorta la o faianta cu model simplu. Mai jos aveti un exemplu de faianta pentru baie (dar si pentru bucatarie) care mi-a placut extrem de mult.

Sursa foto: emenatwork.ro

Asadar, daca doriti faianta si gresie pentru baia voastra, trebuie sa va inarmati cu rabdare, pentru ca sunt foarte multe modele si va trebui sa le sortati.

Voi ce fel de gresie si faianta ati ales pentru baie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.