Importanta unui medic stomatolog bine pregatit

     Ideea de atentie acordata propriei persoane prinde din ce in ce mai mult contur si la noi in tara. Vorbim aici nu doar despre tratamentele de ingrijire personala si infrumusetare cu care doamnele sunt obisnuite de ceva timp, sau sedintele de masaj terapeutic, ci inclusiv elemente de ordin medical pe care oamenii nu le mai ignora instantaneu, ba chiar ajung sa le aprecieze. Oamenii incep sa se orienteze mai mult spre ideea de prevenire a afectiunilor si posibilelor probleme, atat prin accentuarea metodelor de ingrijire personala, dar si prin consultarea prealabila a specialistilor, in speta doctorii.

     Indiferent ca e vorba setul de analize de rutina pe care oricine ar trebuie sa le faca cel putin o data pe an, sau o simpla electrocardiograma, sau alte teste care ajuta la identificarea problemelor, trendul este acelasi, operatiunile cu scop de prevenire si identificare timpurie capatand o cota mai mare in randul serviciilor medicale. La fel stau lucrurile si in ce priveste stomatologia. Pentru ca in timp ce o un regim alimentar si schimbarea stilului de viata pot aduce indicatorii biologici in limitele normale, afectiunile danturii sunt de regula greu de combatut odata aparute. Luand de exemplu, o carie a carei prezenta o resimtit preta tarziu si care, odata infiltrata destul de mult, poate afecta iremediabil dintele respectiv, ajungandu-se intr-un final la extractie.

     Indiferent ca iti doresti sa previi sau ulterior, daca e cazul, sa tratezi, ai nevoie, evident, de un doctor cat mai bun si asta in orice specializare a medicinei, de la cardiologie, la medicina generala si pana la stomatologie. Vorbind de aceasta ultima specializare si de intrebarile dese pe care cei in cautarea unui tratament le au, cel mai des cautate informatii de catre pacienti sunt “ce este un implant dentar si cine il poate primi”, “ce inseamna albirea dintilor”, sau “de ce imi sangereaza gingiile”. Astfel de intrebari si multe altele sunt cele la care un medic stomatolog trebuie sa fie in stare a raspunde pentru a-si informa cat se poate de clar si corect pacientii, ca un prim pas in a isi dovedi competenta. Cu astfel de informatii si servicii de calitate va asteapta Dr. Serban la cabinetul dumnealui, cat despre locatie, aceasta este adresa cabinetului dr. Serban in Bucuresti, iar orarul, de luni pana vineri de la ora 10 pana la ora 21, pentru servicii de implantologie, protetica dentara, parodontologie, estetica dentara, chirurgie orala, terapie dentara, radiologie sau ortodontie.

Sursa: www.drserban.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.