Incubator de oua pentru o mini-afacere

In ultimii ani, tot mai multe persoane au ales sa paraseasca aglomeratia marilor orase si sa se mute in satele de langa ele. In unele cazuri, acestea sunt pur si simplu lipite de orase, ca o continuare, asa ca distanta nu este o problema. Cel mai bine se vede acest lucru cand ne uitam la Capitala si la cat s-au dezvoltat cartierele rezidentiale de la periferie, dar si cate persoane aleg sa se mute in afara ei pentru un trai mai linistit macar in perioada pe care o petrec acasa.

Si multe dintre aceste persoane aleg chiar si sa isi amenajeze o micro-ferma. Cresc gaini sau alte pasari domestice pentru oua si carne, daca au locul necesar, cresc si o vaca pentru lapte. Insa cei mai multi prefera sa creasca gaini, avand in vedere ca ouale si carnea de pui din comert nu ii mai multumeste. Iar depinzand de spatiul avand la dispozitie, putem vorbi chiar si de zeci de gaini. De aici si pana la o afacere, cum ar fi vanzarea de oua sau de pui, nu mai este decat un pas.

Spre exemplu, o idee foarte buna ar fi vanzarea puilor de gaina. Sunt multi cei care vor sa cumpere pui de o zi sau mai mari, asa ca daca aveti spatiul necesar, este o idee buna de business. Si pentru ca totul sa decurga cum trebuie, pe langa demersurile legale si amenajarea unui spatiu special, o sa aveti nevoie si de un incubator oua sau mai multe. De ce? Pentru ca este un proces mai rapid decat daca ati astepta closca si totodata, riscurile sunt mai mici.

 

Ouale vor sta constant la aceeasi temperatura, nu veti mai sta cu gandul ca poate closca se poate imbolnavi si astfel ouale vor fi compromise si multe altele. Gasiti in comert foarte multe tipuri de incubatoare, atat mai mari, dar si mai mici, cu diferite functii ajutatoare si pentru toate bugetele.

Asa ca nu trebuie decat sa va ganditi cati pui vreti si sa alegeti clocitoarea de care aveti nevoie. Voi ati utilizat vreodata o clocitoare? Daca da, cum vi s-a parut tot procesul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.