Ingrijire personala cu Philips

    Suntem cu totii fiinte carora socializarea le este adanc intiparita in ADN, prin urmare nevoia de a relationa iese la suprafata cu fiecare ocazia, in cele mai asteptate sau neasteptate momente si situatii. Relationam cu parintii, rudele, prietenii, colegii de munca, facultate, partenerul sau partenera de viata, chiar si cu oameni necunoscuti noua, atunci cand mergem la cumparaturi, petrecem o seara in oras sau dam o fuga pana la banca pentru a ne verifica situatia financiara. Indiferent de situatia in care apare relationarea umana, fiecare din noi isi formeaza o parere initiala despre cei cu care intra in contact si viceversa.

     Aici intervine aspectul vizual, a carui importanta este de necontestat in multe dintre situatiile de zi cu zi sau exceptionale. Vorbim de aspect vizual, prin urmare ingrijirea personala este subiectul discutiei. Chiar daca esti barbat si barba ti se pare la moda, nu vei face o impresie foarte buna mergand asa la un interviu intr-o institutie sau firma cu pretentii, asa ca aparatul de ras iti va deveni cel mai buni prieten. Daca tot faci pasul asta insa, e bine sa folosesti un produs de calitate, de genul aparatelor de ras electrice de la Philips.

Sursa: www.philips.ro

     Si eu merg pe mana Philips, inca de cand, intr-o vara agitata, am decis sa adopt o tunsoare mai … exotica, cu influente punk, pe care de altfel mi-a facut-o un prieten priceput in ale hair – stylingului, cum altfel decat cu un aparat de tuns Philips. La fiecare 2 saptamani imi retusa tunsoarea si de fiecare data aparatul de tuns si-a facut treaba ca la carte

Sursa: www.philips.ro

    Iar ca sa completam ritualul de ingrijire personala, trebuie sa avem in vedere si un aparat de tuns parul corporal, ce in multe situatii se poate dovedi nu doar inestetic ci si neigienic, lucru ce trebuie neaparat evitat atunci cand ne dorim ca ingrijirea personala sa reflecte un aspect si o imagine personala impecabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.