Jucarii de plus

Cred ca si voi va aduceti aminte de jucariile de plus pe care le-am avut noi. Nu erau foarte interesante, se umpleau repede de praf si daca ne gandim la ele, parca aratau si un pic cam de speriat, avand in vedere ca aveau mereu gurile deschise si ochii foarte mari. Stiu ca ne bucuram cand le primeam, dar parca mereu ne gandeam ca ne-ar placea si altele, mai realiste sau cel putin mai frumoase. Si dintre toate jucariile, cele mai populare sunt cele care prezinta animale care se gasesc si la noi in tara, cum ar fi ursuleti de plus.

Sursa: noriel.ro

Si asa cum stiti, nu doar copiii primesc jucarii din plus. Si indragostitii obisnuiesc sa isi daruieasca astfel de cadouri, sau poate chiar si angajatii unei firme, daca este o ocazie speciala (spre exemplu, daca mascota sau logoul firmei pot fi transpuse intr-un animalut de plus). Nu de putine ori ati vazut pe strada adulti care merg cu un animalut de plus la subrat, privindu-l cu drag.

Asa ca daca aveti nevoie sa cumparati o jucarie de plus, indiferent daca pentru copiii vostri sau pentru alti copii ori pentru cineva drag, trebuie sa stiti ca mai bine apelati la magazinele de profil. De ce? Pentru ca jucariile din plus vor fi calitative si in plus, acolo gasiti o mare varietate de produse la preturi foarte bune.

De asemenea, mai sunt destule motive pentru care sa cumparati jucarii de plus din magazinele autorizate, iar acestea au legatura cu siguranta si cu sanatatea, in special cand vine vorba despre copii. Atentie la magazinele si jucariile pe care le cumparati pentru copii, pentru ca daca nu sunt din materiale calitative ori sunt provenite din surse indoilenice, pot face mai mult rau decat bine. De exemplu, ochii unei jucarii de plus se pot desprinde foarte usor daca nu este o jucarie calitativa, iar copilul se poate ineca foarte uosr cu acea piesa, indiferent de materialul din care sunt confectionati sau de marime.

Asadar, daca va doriti jucarii de plus calitative, alegeti doar magazinele de specialitate si cumparati jucariile in functie de varsta copilului care urmeaza sa o primeasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.