La ce este buna banda dublu adeziva?

De multe ori m-am gandit ca ar fi frumos sa imi decorez singura casa, apeland la tot felul de metode si trucuri pe care le-am gasit pe internet. Se pot face multe lucruri cu pahare de plastic spre exemplu, cu niste capace, cu aproape orice avem prin casa. Avantajul este ca nu vom cheltui aproape nimic pentru aceste decoratiuni. Insa trebuie sa avem putina imaginatie sau sa ne inspiram de la alte persoane care au facut deja astfel de decoratiuni si sa ne inarmam cu multa rabdare. Cu toate ca de multe ori, lucrurile par simple, e posibil sa nu ne iasa chiar din prima incercare.

In plus, eu ma gandesc ca m-as simti mai bine daca as face singura decoratiunile pentru macar o camera din casa. As simti ca mi-am pus amprenta asupra ei. Insa mie imi place mult sa imi imaginez cum ar arata casa si nu m-ar deranja sa imi fac propriile decoratiuni. Am inceput cu unele mici, pentru bucatarie si pentru gradina si sunt foarte multumita de ceea ce a iesit.

Iar in privinta costurile, as spune ca sunt aproape 0, pentru ca am folosit doar ce aveam prin casa. Si cu aceasta ocazie am inceput sa dau mai multa importanta articolelor de papetarie dar si obiectelor casnice pe care nu le prea bagam in seama si nu le vedeam rostul in propria casa. Spre exemplu, am folosit foarte multa banda dublu adeziva. Recunosc ca pan atunci folosisem o singura data o astfel de banda adeziva, cu toate ca aveam mai multe tipuri, in caz ca as fi avut nevoie. Stiam pentru ce este buna, insa eu nu aveam la ce sa o folosesc. Dar toate astea s-au schimbat dupa ce am facut cateva decoratiuni la care mi-a fost extrem de utila si chiar ma gandesc sa mai cumpar si alte tipuri.

In viitorul apropiat as vrea sa fac cateva decoratiuni si pentru baie, iar mai apoi pentru living. Inca mai adun idei si ma gandesc cum le-as putea incorpora in casa mea, avand in vedere designul si decoratiunile deja existente.

Voi ati cumparat decoratiuni pentru casa sau le-ati facut singuri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.