Mini vacanta perfecta

Noi, cei trecuti deja de frumosii ani ai liceului si facultatii, ne pregatim de o mica vacanta de primavara. Chiar daca n-avem luxul unei intregi saptamani libere asemeni elevilor, doua – trei zile de relaxare tot vom prinde chiar si anul acesta. Spun chiar pentru ca in primavara lui 2016 Pastele si 1 mai se suprapun, astfel ca in locul mini – vacantei de conjunctura in care sarbatoream ziua muncii si a celor 2 zile libere de Inviere, ne multumim cu doar 48 de ore in care scapam de grijile locului de munca. Plus alte 48 de ore din weekend, pentru un total de 4 zile in care ne putem distra pe cinste. Ce-ati zice deci de o escapada si cateva oferte pe litoralul Bulgariei?

Sursa: www.geniustravel.ro

Multi prefera vacanta in Bulgaria, indiferent ca e una pe fuga, ca cea de acum, sau una de durata, cum ar fi concediul de vara, atat pentru preturile mai mici cat si pentru conditiile mai bune pe care le ofera de cele mai multe ori vecinii nostri din sud in comparatie cu litoralul romanesc. Nu vorbim doar de cazare, ci efectiv de litoralul Bulgariei, mai curat si mai ingrijit in cea mai mare parte. Puse cap la cap, aceste aspecte sunt cele ce au transformat vacanta in Bulgaria in principala atractie a turistilor romani dornici de mare. Oferta pentru cazare in Bulgaria este variata, raportul conditii – pret fiind unul echilibrat, incat sa acopere o plaja variata de bugete si optiuni, de la 5 stele pana la 3 stele decente de care nu te poti plange. Trebuie sa arunci o privire pe oferta pentru cazare in Bulgaria de la GeniusTravel.ro, pentru ca e pur si simplu vasta. Poti alege chiar si disponibilitatea internetului in camera sau intreg hotelul, desi nu cred ca pentru asta se duce cineva pe litoralul Bulgariei. Ca idee, intre tipurile de masa ai la dispozitie celebrele all inclusive si ultra all inclusive, dar si demipensiune, pensiunea completa sau doar micul dejun.

Daca nu te tenteaza insa oferta pentru cazare in Bulgaria si implicit nici o vacanta in Bulgaria, nu-i nicio problema pentru ca echipa Genius Travel te poate indruma spre orice alta destinatie pe placul tau. Poate vrei ceva mai exotic, sau dimpotriva, iti place muntele, sau un city break ar fi mai indicat, important e ca vei avea consultanta din partea lor incat sa ai o vacanta de vis oriunde te-ai decide sa mergi, nu doar acum, ci si pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.