Mobila de dormitor

Dormitorul este locul in care ne relaxam, dormim si ne retragem de fiecare data cand vrem sa scapam de agitatie. Asta inseamna ca trebuie sa fie locul in care sa ne simtim cel mai bine, sa nu fie incarcat cu mobila sau cu decoratiuni, pentru a ne da sentimentul de liniste si spatiu, nu trebuie sa aiba mobila de proasta calitate si aspectul general sa fie pe placul nostru.

Chiar daca tendintele in domeniul amenajarilor interioare ne plac pe moment, este foarte posibil ca ele sa nu se potriveasca dormitorului nostru, atat din punct de vedere al amenajarii, spatiului, dar si al potrivirii cu restul casei. De aceea, trebuie sa luam cele mai bune decizii abia dupa ce am studiat mobila din restul casei, culorile, iar daca nu suntem siguri de rezultat, mai bine sa apelam la specialisti.

Ca mobila, un dormitor ar trebuie sa aiba: un pat, noptiere, una sau mai multe comode (depinde de suprafata camerei) si un sifonier sau dulap (asta daca nu aveti un dressing separat). Optional, daca aveti loc, se mai pot adauga mici obiecte de mobilier, insa ar fi de preferat sa nu, pentru ca spatiul liber sa poata contribui la relaxare. De altfel, si culorile trebuie alese astfel incat sa va relaxeze. Sunt anumite culori care contribuie la buna-dispozitie si puteti citi despre ele. De asemenea, daca nu va place o anumita culoare, ar trebui sa o evitati macar cand vine vorba despre amenajarea dormitorului.

Puteti sa va cumparati mobila de dormitor din magazinele specializate, atat fizice dar si online. Avantajul celor online este faptul ca puteti vedea mai multe tipuri de mobila si le puteti compara si daca va place, puteti da comanda sau puteti merge in magazinul de desfacere pentru a va convinge.

Sursa foto: vreaumobila.ro

Si nu uitati ca nu trebuie sa va mobilati dormitorul dupa tendinte neaparat, cat dupa bunul vostru plac si dupa cum se integreaza in restul casei. Mai multe sfaturi despre cum sa va amenajati dormitorul si ce fel de greseli amenajare dormitor puteti face daca nu sunteti atent, puteti citi si pe internet, pe site-urile de specialitate.

Voi cum v-ati amenajat dormitorul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.