Mobila la indemana in Bucuresti

     Daca ai urmarit macar un pic fotbal de-a lungul timpului, cel mai probabil ai aflat ca Ghencea este templul suflarii microbiste steliste. Sau era, pana la problemele clubului de fotbal cu actuala sigla, denumire si chiar cu stadionul. Chiar si asa, anii de pana acum si-au pus suficient amprenta incat aceasta zona a Capitalei sa se identifice poate pentru totdeauna cu o anume echipa de fotbal.

     Insa nu asta conteaza, ci faptul ca dincolo de aspectul sportiv, Ghencea este un cartier obisnuit, ca oricare altul, al Bucurestiului, cu blocuri si case, cu magazine de tot felul, piete, supermarketuri, sali de fitness si asa mai departe. Pentru ca fiecare astfel de cartier, de aglomerare urbana in miniatura, are nevoile ei ce trebuie satisfacute cat mai corespunzator cu putinta. Ai nevoie de surse de aprovizionare cu mancare pentru ca te vei duce in cealalta parte a orasului pentru a-ti lua legume si fructe, sau carne, sau altele.

     La fel cum ti-ar fi mai comod sa iei si mobila de undeva de mai de-aproape, indiferent de ce zona a Bucurestiului vorbim. Din fericire exista mobilier pentru living in Ghencea. Si nu, nu doar cel din locuintele oamenilor de-acolo, ci mobilier gata de a fi cumparat de la un magazin al carui showroom este pe bulevardul ce da numele cartierului, la numarul 79. Iar livrarea, daca va plac piesele de mobilier insa locuiti prin alte zone ale Bucurestiului, se face in intreg orasul, ba chiar si in tara.

     Cam ce-ai putea sa amplasezi in living? Gasesti biblioteci, canapele si chiar coltare dar si mese de cafea, deci cam tot ce ai putea avea nevoie pentru camera de zi. La o prima vedere mi-au atras atentia canapeaua Clara, extensibila de altfel daca apare vreodata nevoia si modelul de biblioteca Light.

Sursa: www.mobila-ghencea.ro

     Nu va faceti probleme, pentru ca livingul nu va fi singurul mobilat din moment ce puteti gasi si mobilier de bucatarie sau de dormitor, dar si pentru birou, hol, gradina sau terasa. Deci toata lumea va fi multumita, iar cartierul Ghencea va deveni vestit nu doar ca simbol sportiv, ci si pentru mobila sa de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.