Mobila living de la PremiaMob

     Construirea sau cumpararea unei case este un pas mare pentru oricine. Emotiile prin care trec toti pana ce o casa devine ,,acasa” sunt mari si totul trebuie sa iasa perfect. Daca vorbim despre construirea unei case, stiti si voi ca trebuie alese materialele, culorile pentru finisaje si multe altele. Iar dupa ce a fost stabilit totul, urmeaza mobilarea casei. Si in cazul unui apartament este la fel. Iar daca alegerea culorilor camerelor poate fi dificila, mai grea este alegerea mobilei. Sunt foarte multe modele pe piata si suntem tentati sa cumparam ce ni se pare mai frumos si accesibil pentru bugetul pe care il avem la dispozitie. Insa, lucururile sunt putin mai complicate. Mobila trebuie aleasa in functie de dimensiunile camerelor, culorile lor si bineinteles de stilul pe care vrem sa il abordam.

       Living mobilat complet de la PremiaMob

    O mobila calitativa nu trebuie sa fie neaparat scumpa. Pe piata sunt foarte multe oferte: mobila calitativa la preturi decente, mobila calitativa la preturi mai ridicate, mobila de proasta calitatate la preturi mari si asa mai departe. Prin calitativ ma refer la mobila rezistenta, care nu va ceda dupa 2 sau 3 ani. Spre exemplu, o masa de cafea pentru living trebuie sa suporte mai multa greutate decat doua cani de cafea si sa reziste daca este mutata de doua sau trei ori pe luna. Am avut experiente neplacute cu genul acesta de mobila si de atunci ma uit foarte bine inainte sa fac o achizitie.

    Iar in urma cu putin timp, chiar cautam un fotoliu si am zis sa ma uit si la ofertele magazinelor online. Am gasit un magazin de la care nu mai comandasem pana atunci, dar care m-a atras prin produsele comercializate, prezentarea lor si prin preturile practicate. Este vorba despre Premia Mob.

     Una dintre mesele pentru living care mi-a atras atentia prin designul ei si prin calitate, dar si prin pretul foarte bun este Masa living Anton. Este o masa fabricata din sticla si metal, cu dimensiunile 140x80x75 cm si costa 963 lei. Masa aceasta se potriveste unui living cu un stil modern sau minimalist si se poate asorta foarte usor cu mediul ambiental.

   Si pentru ca un living nu este complet fara fotolii, recomandarea mea este Fotoliu Butterfly, care va aduce un plus de culoare spatiului si care o sa inveseleasca locul unde este asezat. Este un fotoliu comod, multicolor si care va fi foarte dorit de catre toti invitatii. Pretul lui este de 1316 lei.

     Asadar, daca va doriti mobila pentru living si nu stiti de unde sa o cumparati, va recomand Premia Mob. Pe langa aceasta mobila, aici o sa gasiti si mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor, pentru birou, mobila pentru bar, pentru hol, pentru gradina, mobilier pentru copii si tineret si mobilier mic (comode tv, taburete, masute de cafea si multe altele). 

     Si daca vreti sa vizionati mobila, o puteti face Showroom Silvarom Baia Mare, Bd. Independentei, nr. 64, Baia Mare, Maramures  

     Iar daca vreti o informatie despre vreun produs, o puteti face la telefon fix: 0262 349 144 sau telefon mobil: 0748 119 453. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.