Odorizante naturale de la Lothantique

Sunt convins ca tuturor ne place sa avem o casa primitoare, curata si mai ales, parfumata. Eu sunt o persoana caruia ii plac parfumurile de camera, pentru ca mentin prospetimea in casa si sunt o solutie rapida in cazul in care vrei sa scapi de un miros nedorit. Dar, in cele mai multe din cazuri, am observat ca am ales doar produse care nu sunt tocmai bune pentru sanatate, din cauza substantelor. Si ce credeti? Exact acele produse se regaseau printre preferatele mele. Adevarul este ca in momentele in care le foloseam, simteam putin disconfort si imi venea sa tusesc, dar nu prea am facut legatura. Abia dupa ce m-am documentat putin din surse sigure am aflat.

Cum am reusit pana la urma sa improspatez casa fara a folosi produse daunatoare? Am ales produsele unei firme de incredere, mai exact odorizante pentru camera de la Lothantique. In prezent, preferatul meu este difuzorul de parfum cu betisoare de ratan De la Lothantique. Care sunt avantajele acestui difuzor de parfum? In primul rand, sunt eliminate substantele existente in spray-urile de camera, cele care provoaca alergii. Metoda de evaporare este naturala, iar pe post de parfum se folosesc uleiuri vegetale si parfumuri pure din flori si plante, obtinute prin distilare. Evaporarea si difuzarea parfumului se face prin intermediul betisoarelor de ratan, care au efect de capilaritate si astfel elibereaza parfumul in camera. Difuzorul se gaseste in trei variante, respectiv: grapefruit, ceai alb si lemn de santal. Aceste arome se potrivesc foarte bine cu betisoarele de ratan.

Sursa foto: www.papetarie.ro

Urmatoarele pe lista mea sunt lumanarile parfumate de la Lothantique, care se gasesc tot in aceleasi variante ca si difuzoarele cu betisoare de ratan. Aceste lumanari sunt realizate din ceara 100% minerala, care are avantajul de a se topi complet, fara a crea o gaura in mijloc, astfel incat nu va mai trebui sa aruncati lumanarile dupa doar cateva folosiri.

Si nu in ultimul rand, clasicul spray pentru camera, dar care nu contine substante toxice si alergene. Ca si lumanarile si difuzorul, acesta se gaseste in trei variante parfumate si contine 85% alcool, ceea ce inseamna ca va trebui sa folositi o cantitate foarte mica pentru a parfuma intreaga incapere.

Acestea sunt produsele pe care le folosesc eu pentru a-mi parfuma camera fara sa risc sa dezvolt vreo alergie la substante toxice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.