Orient – pentru persoane cu clasa

     Cât de mult înseamnă pentru voi imaginea perfectă? Femeie sau bărbat, oricine acordă propriei imagini o atenție aparte, atât din respect față de sine cât și din dorința de a îi impresiona pe cei din jur. Că imaginea vinde o știm cu toții, un principiu de care ne-am tot lovit până acum în viața de zi cu zi și care ne urmărește în mai toate domeniile social-umane în care activăm. Fie că e vorba de prieteni, colegi, partenerii de viață, rude, colegii de muncă, relațiile cu și atitudinea față de noi le sunt influențate de imaginea pe care o afișăm. V-ați întrebat oare de ce marii angajatori acordă o atenție sporită ținutei din timpul interviurilor? În nici un caz nu pentru că ar vrea sa vadă câteva piese de îmbrăcăminte și accesorii, ci pentru că alegerile pe care le-am făcut ne dau sau nu o anumită clasă: ești atent la detalii, aceeași atitudine o vei avea și la locul de muncă.

     De fapt, la detalii e problema: nu mulți sunt conștienți că orice detaliu poate face diferența în ce privește imaginea. Nu vei vedea mulți gândindu-se la ceasul de mână potrivit, deși e accesoriul care dă clasă. Și e foarte simplu să alegi ceasul potrivit intrând pe Secundar.ro unde găsești o întreagă colecție de ceasuri, feminine sau bărbătești, pentru orice ocazie. De ce Secundar.ro? Pentru că indiferent ce ceas vei alege, ai nevoie de un produs bun, precis și la un preș rezonabil, iar colecșia Secundar vine în întâmpinarea ta cu ceasuri originale, oferindu-ți garanția unui produs ce merită investiția. Zic investiție pentru că în final ceasul de mână e o investiție în imaginea ta ce iși poate arăta profitabilitatea atunci când te aștepți mai puțin.

     Dintre toate modelele de pe site mi-a făcut cu ochiul acesta, un ceas Orient casual cu design clasic ce merge de minune la întâlnirile formale dar și informale, alături de o ținută casual, office, sau smart-casual. Orient este cel mai mare producător japonez de ceasuri, datând din 1950 și care în urmă cu zece ani a intrat sub directa îndrumare a Seiko, un alt producător japonez ale cărui produse fac înconjurul lumii, ceasurile lor de lux vânzându-se cu sute de mii de dolari către marii colecționari. Nu poate decât să mă încânte gândul că fac aceeași alegere ca finii cunoscători ai artei ceasornicăriei și totodată, sunt convins că aceste date spun totul despre calitatea produselor oferite de Secundar, ceasuri care dau clasă oricui.

Sursa: http://www.secundar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.