Panouri publicitare

Chiar daca de cativa ani, publicitatea s-a mutat in online, iar firmele au inceput sa vada importanta tehnologiei in promovarea afacerilor lor, publicitatea offline inca mai este la cautare, mai ales daca exista o campanie extrem de atractiva sau daca se folosesc mijloace de promovare care ,,sar in ochi”. Iar dintre acestea fac parte si panourile publicitare. Trebuie sa recunoasteti ca si voua va plac acestea si ca de fiecare data cand vedeti un panou publicitar cu o reclama atractiva, va uitati mai mult timp la el. Iar daca vreti sa iti promovezi afacerea astfel si nu stii care sunt cheltuielile, poti incerca si simulatoare online. Spre exemplu, calculeaza pretul unui panou publicitar pe HeadPrint.ro si daca este multumit, poti merge mai departe si iti poti promova afacerea in acest mod.

Este bine de stiut ca panourile publicitare sunt de mai multe feluri si se incadreaza in trei mari categorii: panouri simple (komatex, plexiglas, dibond), panouri metalice cu banner tensionat pe structura sau panouri metalice de sine statatoare. Bineinteles, acestea pot fi temporare sau permanente, iar personalizarea lor se va face prin intermediul autocolantelor, bannerelor (printate sau decupate) ori prin intermediul bannerelor printate si tensionate pe structura metalica.

Inainte sa se aleaga un tip de banner, trebuie sa se ia in calcul mai multi factori, iar printre acestia se numara si amplasamentul. Spre exemplu, un panou amplasat intr-o statie de transport in comun sau intr-o intersectie, va fi vizibil mai mult timp si poate avea un mesaj mai complex, pe cand un panou publicitar amplasat pe un drum, fie ca vorbim de drum national, judetean, autostrada etc. trebuie sa fie usor de citit, fara a atrage atentia. Cum? Se vor alege culori care sa nu deranjeze, sa nu atraga atentia, un scris suficient de mare cat sa poata fi citit usor si se va amplasa intr-o zona in care sa intre in raza vizuala fara sa creeze neplaceri.

Iar pretul pentru un astfel de panou, difera in functie de complexitatea lui, de intrebuintare, de amplasare si multe altele. De aceea, este bine sa aplelati la o firma care sa va estimeze pretul si sa luati cea mai buna decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.