Pariuri in sporturile de contact

     Week-end-ul ce a trecut am fost cat se poate de aproape sa dau lovitura in ce priveste pariurile, si culmea, nu mizand pe fotbal. Incetasem de mult timp sa vizitez siteurile de pariuri, iar de pariat efectiv nici atat. Fotbalul nu oferea nici o satisfactie, handbalul si tenisul aveau in general meciuri dezechilibrate deci cote mici, iar printre putinele sporturi care mai ofereau ceva castiguri celor ce continuau cu aceasta activitate erau hocheiul si baschetul.

     De putin timp insa a aparut insa si in oferta caselor de pariuri din Romania sportul de contact, in special artele martiale mixte. Fiind un fan inrait si practicant al acestui sport, nu ratez nici un eveniment, in orice zi a saptamanii ar avea loc, asa incat stiu luptatorii, stilurile de lupta, si toate artificiile tehnice cat se poate de bine, as putea zice intr-atat de bine incat sa pot paria pe astfel de evenimente sportive.

     Americanii au propriul lor sistem de cote ce arata cam asa “-699 vs +600”, insa au putut fi echivalate usor in sistemul cu care ne-am obisnuit cu totii, cel zecimal, astfel incat fiecare sa poate alege mai bine. Si ca tot vorbim de cote, cel mai usor mod in care poti alege casa de pariuri si implicit cotele cele mai bune e sa intri pe un site-ul betindex.ro, acolo vor fi centralizate cele mai importante case de pariuri online.

     Incepusem prin a spune ca era sa dau lovitura week-endul asta, un bilet de doar 5 lei si un castig de aproape 900 lei, de 18 ori mai mult cu doar un singur meci ratat la limita. Cu toate astea a fost un meci superb, foarte disputat, in care favoritul a avut viata grea pe durata tuturo celor 5 reprize. Concluzia? E mult mai rentabila si cu sanse mai bune o miza in sporturile de contact decat cele din sporturile clasice, asa ca luati in considerare si optiunea asta data viitoare cand mai pariati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.