Pictura: un hobby accesibil cu ajutorul www.colorit.ro

Toti avem cate un hobby in care alegem sa investim atat timp, cat si bani. Unele hobby-uri sunt mai costisitoare, altele poate nu costa bani, unele raman doar la stadiul de hobby, iar altele sunt transformate intr-o profesie. Si pentru ca noi poate nu am avut ocazia de a ne cultiva un hobby cand eram copii, ma bucur ca macar cei mici incep sa se indrepte inca din copilarie spre ceea ce le place si poate intr-un viitor nu foarte indepartat, or sa ajunga sa exceleze in acel domeniu.

Unul dintre cele mai vechi hobby-uri, care este destul de popular si in zilele noastre, este pictatul. De ce? Pentru ca este o activitate care stimuleaza imaginatia, care relaxeaza si care poate deveni o profesie. Copiii adora sa coloreze, la gradinita invata sa deseneze, in scoala generala invata bazele picturii, iar mai apoi pot chiar urma un liceu de arte, pentru a-si cultiva hobby-ul si pentru a-l transforma in profesie.

Si indiferent daca vorbim despre copii care deseneaza toata ziua sau adulti care creeaza opere de arta, pictatul este unul dintre hobby-urile costisitoare. Pensule calitative si usor de manuit, pentru linii precise, mai multe feluri de vopsea, panze, sevalete, hartie, accesorii si materiale auxiliare. Pentru un tablou reusit, costurile pot fi destul de mari, mai ales ca se folosesc produse calitative.

Insa, exista o solutie pentru cei care doresc sa isi cultive acest hobby si sa mai ramana si cu bani pentru cheltuielile lunare: cumpararea materialelor din magazine online. Acestea, practica preturi mai mici decat magazinele fizice, iar oferta este mult mai variata, se pot gasi chiar si produse care in magazinele fizice nu au fost comercializate niciodata fie din lipsa de spatiu sau pentru ca ar parea ,,prea scumpe”. Un astfel de magazin online, cu preturi atractive si cu o gama variata de produse este www.colorit.ro.

Este un magazin online foarte usor de accesat, cu produsele asezate pe categorii bine delimitate si cu preturi atractive. Ce puteti gasi aici? Orice va doriti pentru pictura si nu numai: materiale pentru pictura (panze, acuarele, hartii, sevalete, pensule etc.), produse pentru aerografie, produse pentru grafica ( desen artistic, desen tehnic, instrumente de scris, caligrafie, gravura si serigrafie), produse pentru hobby (pictura pe fata, decoratiuni de hartie, lumanari decorative, produse pentru modelaj etc.), produse pentru mestesuguri (aurire/poleire, sculptura, machetare, mozaic, modelaj si olarit, rasini si silicov rtv) si multe altele.

Sursa foto: www.colorit.ro

Iar pentru toate aceste categorii de produse, veti gasi promotii tentante, care or sa va ajute sa economisiti bani. De asemenea, pe www.colorit.ro, la sectiunea ,,blog” o sa gasiti si diferite articole foarte interesante, cu sfaturi pentru incepatori si nu numai. Daca nu aveti inspiratie sau cautati un anumit raspuns, categoria blog o sa vi se para extrem de interesanta.

Daca va hotarati sa comandati produse pentru hobby-ul vostru, trebuie sa stiti ca livrarea se efectueaza prin curier, astfel: la comenzile de peste 300 lei, transportul este gratuit, iar la comenzi sub 300 lei, costul este de 19 lei (pentru pachete sub un kg, iar peste 1 kg se adauga o taxa de 1leu/kg). De asemenea, puteti sa optati si pentru ridicarea produselor din magazinele proprii colorit.ro.

Asadar, daca aveti ca hobby pictura, nu uitati de acest magazin online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.