Plase de pescuit

Pescuitul este inainte de toate, o activitate relaxanta. Eu nu merg la pescuit, dar am auzit destule marturii ale unor colegi care spuneau ca este relaxant sa mergi pe malul unui lac sau rau, inca de foarte dimineata si sa astepti in tacere pana cand prinzi un peste. Cred ca este relaxant sa stai in natura si sa auzi apa cum curge sau cum valurile mici ale unui lac se izbesc de mal si sa simti cum bate vantul usor, in timp ce meditezi. Multi isi iau carti de citit si chiar se lauda cu romane citite in doar cateva ore si apoi spun ca pleaca acasa nu doar cu o captura destul de buna, dar si cu mintea mult mai odihnita si limpede.

Insa pescuitul nu se limiteaza doar la a sta pe malul lacului si a astepta. Daca vorbim despre pescuit la nivel de industrie, trebuie sa stim ca sunt alte metode prin care pestele poate fi prins, metode mult mai rapide si de zeci de ori mai eficiente. Iar dintre acestea, cea mai eficienta este metoda care utilizeaza plase de pescuit.

Acestea sunt confectionate din materiale rezistente, cum ar fi nailonul si pot fi realizate la dimensiuni standard sau la dimensiunile dorite de catre client. De asemenea, foarte importante sunt si grosimea firului, marimea ochiurilor si lungimea, iar toate acestea depind de tipul de peste ce urmeaza a fi prins.

Aceste plase din nailon, de calitate sunt intarite cu silicon, nu sunt toxice si sunt flexibile, astfel incat pestele prins sa nu fie ranit. In plus, sunt foarte rezistente in timp si nu vor trebuie schimbate prea des, ceea ce se traduce prin economie si eficienta. Bineinteles, sunt folosite pentru capturi mari, asa ca daca sunteti interesati de astfel de plase de pescuit, cel mai bine este sa va interesati in magazinele specializate, chiar si cele online, pentru ca veti gasi informatii foarte bune, care or sa va ajute sa luati o decizie in privinta cumpararii.

Voi mergeti la pescuit? Daca da, cum vi se pare? Ce parere aveti si despre plasele de pescuit si alte ustensile necesare acestui sport?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.