Private banking prin Banca Transilvania

     Cand gandesti economic sau financiar, e neaparata nevoie sa faci asta din doua perspective, cu stransa legatura intre ele – micro si macroeconomic. Mergand desigur pe fiecare fir in parte, in functie de profilul unei firme sau obiectul de activitate, cele doua notiuni pot capata forme diferite.

      Insa pe caz general, cand intreprinzi actiuni la nivel microeconomic, te gandesti la consecintele lor in propria firma. Raportand insa anumite strategii sau initiative la contextul macroeconomic, esti nevoit sa studiezi o cat mai mare parte a tendintelor economice si financiare nu doar la nivel local, ci si la nivel regional, national si asa mai departe, pe scurt, la scara larga. Te intereseaza nu doar legislatia tarii in care activezi ca agent economic ci si cea a unor organisme suprastatale, cum e cazul Uniunii Europene. Trebuie deci sa ai in permanenta in vedere nu doar initiativele tale, ci si pe cele ale concurentei, privind totul in ansamblu pentru a putea reusi ce ti-ai propus. Nu exista exceptii, fiind si cazul bancilor. Raportandu-si operatiunile nu doar la concurenta, ci si la directivele impuse de Banca Nationala a Romaniei si autoritatea europeana in domeniu, dar si la nevoile in permanenta schimbare ale clientilor.

     Banca Transilvania nu putea face exceptie, atentia lor la toate aceste detalii urcand aceasta institutie de credit pe locul doi in Romania, regasindu-se anul acesta chiar in postura de a prelua operatiunile unuia dintre concurenti. Cu o oferta echilibrata, orientata atat catre persoanele fizice cat si cele juridice, Banca Transilvania a tinut pasul, prin echipa sa manageriala, cu transformarile si cerintele sectoarelor economic si financiar, modelandu-si serviciile pentru pastrarea clientilor si atragerea continua a altora noi, indiferent de clasa de venit. Astfel, clientii premium pot opta pentru serviciul de private banking, un serviciu personalizat ce se adreseaza clientilor de top. Cine se incadreaza in aceasta categorie? Criteriile prezentate de cei de la Banca Transilvania sunt urmatoarele:

  • o persoana cu peste 100.000 euro sau suma echivalenta in alta valuta in conturile deschise la Banca Transilvania, pe o perioada de cel putin 3 luni consecutive
  • detine carduri premium ori alte produse exclusiviste din oferta Bancii Transilvania
  • investeste semnificativ in produse din oferta subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania, cum ar fi BT Asset Management SAI SA si BT Securities
  • se numara printre cei mai mari clienti ai Sucursalei BT Italia, deschisa la Roma

     Adecvat clientilor orientati spre investitii, un astfel de serviciu asigura asadar celor ce il acceseaza consiliere cu grad inalt de confidentialitate prin intermediul bancherilor personali, dar si o deschidere mai mare catre diverse instrumente financiare de ordinul titlurilor de stat, finantari speciale, depozite negociate si lista continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.