Produse casnice pentru o casa curata

Indiferent daca locuim la casa sau la bloc, trebuie sa avem grija de locuintele noastre si sa le curatam periodic. Pentru ca poluarea si praful au devenit din ce in ce mai insuportabile in ultimii ani, am observat ca si in casa este nevoie sa sterg praful mai des spre exemplu. In copilarie, stiu ca praful se stergea la saptamana, alaturi de aspirarea covoarelor si a parchetului, dar totul dura foarte putin si praful abia daca era. Acum, dupa nici doua zile, deja vad cum se aseaza praful pe mobila, iar covoarele trebuie si ele aspirate mai des.

Despre curatenie generala de primavara spre exemplu, nu mai poate fi vorba, pentru ca in fiecare saptamana trebuie sa fac curatenie temeinic: aspirat toata casa, sters praful, sters geamuri si asa mai departe. Iar toate acestea inseamna pe langa timp mai mult dedicat curateniei si produse casnice pentru curatenie consumate mai repede. Pot spune ca nici produsele antistatice nu isi mai fac treaba 100%, pentru ca praful tot se incapateneaza sa se aseze pe mobila incredibil de repede.

De unde cumparam produse casnice la preturi accesibile?

Si pentru ca imi place sa fac economie, mereu caut fie promotii, fie fac cumparaturi online. Avantajul cumparaturilor online este ca preturile produselor sunt mai mici si gasesc chiar si produse pe care nu le gasesc de obicei in rafturile magazinelor. In plus, nu mai pierd timp si in magazin, doar astept comanda acasa, la data si ora stabilite de dinainte.

Iar pentru ca am avut nevoie recent de cateva produse casnice, m-am gandit sa va arat magazinul online de unde comand de ceva timp si doua produse pe care le folosesc cel mai des. Este vorba despre magazinul Importdirect.ro, locul unde am gasit produse foarte bune, la preturi si mai bune.

De curand, am descoperit o metoda noua de curatat frigiderul, cu ajutorul unui produs nou: Sano Solutie curatat cu pompa 750 ml Frigidere. Multa vreme am curatat frigiderul cu spirt, iar apoi veneam cu o solutie realizata din apa, ulei de arbore de ceai si ulei de portocale sau de lavanda, pentru miros frumos. Dar imi lua mult timp sa curat frigiderul asa, pentru ca trebuia sa astept sa se usuce si apoi sa il sterg iar. Insa, cu solutia aceasta s-a injumatatit timpul de curatare: doar o aplic, curat si las putin la uscat. 

Si un produs care nu imi lipseste niciodata din casa si care este bun atat in baie, cat si in bucatarie este Cif Crema abraziva 500 ml Original. Este bun pentru curatarea aragazului, a chiuvetelor (din baie si bucatarie), a cazii din baie si a robinetilor si bateriilor. In plus, doar cu o cantitate mica de produs se poate curata suprafata dorita. Este un produs de curatare foarte bun, pe care il folosesc cu succes de multi ani. 

Daca vreti sa comandati si voi aceste produse, ori alte produse casnice ori cosmetice, va recomand ImportDirect.ro, iar daca aveti vreo intrebare, aici aveti datele de contact ale firmei:

Continental Commerce Import & Export Srl.

Adresa (Sediul): 535500 Gheorgheni, Strada Capelei nr. 5., Jud. Harghita
Adresa (Depozit): 535500 Gheorgheni, Strada Gării nr. 4/D., Jud Harghita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.