Rampage Jackson lupta sub un nou steag. Machida pierde din nou sansa la centura.

     Quinton “Rampage” Jackson lupta incepand de astazi sub un nou steag in lumea artelor martiale mixte, confirmand varianta unui contract cu Bellator FC. Declarandu-si in repetate randuri inainte de ultimul sau meci nemultumirea fata de contractul cu UFC, Jackson a decis sa nu-si prelungeasca intelegerea cu promotia americana, acolo unde de altfel s-a si realizat financiar dupa unificarea centurii sale Pride cu cea UFC. Se pare ca Rampage va avea o clauza similara cu cea a lui King Mo Lawal, care ii va permite sa apara si in promotia de pro wrestling TNA Impact Wrestling.

     De partea cealalta, Lyoto Machida pare ca nu poate scapa de nesansa in ultima vreme, el ratand inca o data sansa unei revanse pentru centura categoriei semi-grea, impotriva lui Jon Jones. Desi dupa victoria in fata lui Dan Henderson Machida era dat ca viitor adversar al campionului diviziei sale, se pare ca el il va infrunta pe Phil Davis la UFC 163 in Rio de Janeiro.

     Ultima stire pe ziua de azi vine tot din categoria 205lbs, acolo unde Mauricio Shogun Rua a primit un nou adversar in persoana lui Chael Sonnen, in locul lui Rogerio Lil Nog Nogueira, retras din cauza unei accidentari. Meciul dintre cei doi nu va avea loc insa pe cardul galei UFC 161, asa cum Rua era programat initial sa lupte, ci la gala de debut pe noul canal tv UFC on FOX Sports 1, in august.

One thought on “Rampage Jackson lupta sub un nou steag. Machida pierde din nou sansa la centura.

  1. Pingback: MMA Mailbag 2 | Alex Zaharia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.