Robinete cu sertar pentru bloc

De curand, m-am mutat provizioriu intr-un nou bloc, pana la finalizarea casei. La inceput am fost foarte multumit, deoarece zona este linistita, vecinii sunt ok, iar blocul este intr-o conditie excelenta. In primele zile nu prea am stat pe acasa, deoarece a trebuit sa supraveghez lucrarile de constructie la casa, dar, mi-am facut o parere buna despre noua locuinta temporara. Unde am stat inainte, aveam probleme cu vecinii, deoarece erau foarte galagiosi, dar si cu blocul in sine, pentru ca era un pic mai vechi. Acestea au fost si motivele care m-au determinat sa ma mut, inainte de expirarea contractului. Urasc cand una este prezentat in oferta, iar mai apoi, ies la iveala detalii neplacute, ce pot fi descoperite d-abia pe parcurs.

In fine, dupa doua saptamani de locuit in noua casa, am inceput sa observ ceva probleme cu apa calda: nu era disponibila exact cand aveam nevoie. M-am interesat si am aflat ca sunt niste probleme cu tevile, dar se vor remedia. Peste vreo doua zile, am constatat ca nici macar apa rece nu mai curgea. Enervat, am coborat si am vazut ca erau cativa muncitori care aduceau ceva ce semana cu un robinet imens, dar mult mai complex decat cele pe care le stiam. Am aflat apoi ca este vorba despre robinete cu sertar, folosite pentru a cupla tevile principale, cu cele din interiorul blocului. Cele vechi se defectasera, iar de aceea nu mai curgea apa. Mi-a placut faptul ca administratorul blocului a fost prompt si nu a asteptat saptamani intregi pana a remedia problema, cum ar fi facut altii.

Pana una alta, sa va povestesc cate ceva despre aceste robinete, sau, daca vreti sa cititi singuri, mai multe informatii despre robinetele cu sertar aici. Robinetele cu sertar se pot folosi atat intr-un mediu industrial, dar si intr-unul comercial, adaptandu-se cu usurinta.

Printre avantajele lor se numara: reducerea pierderilor de presiune, forte mai mici pentru actionare, fiabilitate mult mai mare. Concret, aceste robinete se pot folosi la : distributia apei industriale, atat a celei reci, cat si a celei calde, distributia apei potabile, dar si a lichidelor vascoase, cum ar fi petrol sau uleiuri.

Daca vreti, puteti gasi mai multe informatii despre robinetele cu sertar aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.