Romanii au talent – prostia nu doare

     Da talent, nu gluma, daca spun ca e carul ar fi prea putin, ganditi-va la orice alt utilaj ce poate transporta mai mult “talent”  decat carul. Amuzant totusi, gandindu-ma la cum am inceput articolul, talentul incepe sa semene cu celebrul ‘ler”, comercializat de Hrusca, editie limitata de sarbatori. Sa revenim totusi la discutia noastra, si trebuie sa recunosc ca romanii dau dovada de mult mult talent in orice isi propun sa faca, asa cum e si individul pe care vreau sa vi-l prezint, care a reusit in doar cinci replici scrise sa se faca de ras cu o iscusinta greu de egalat, un tip, dupa cum veti vedea, numai bun de pus in categoria “caut ceva si nu gasesc, tot acel ceva sa apeleze la mine”.

     M-am pomenit pe cap cu el azi, mai exact cu un simplu “Like” pe pagina de facebook a blogului, si, cum am obiceiul de a-mi cunoaste macar putin cititorii, i-am accesat profilul. Poate nu e tocmai ok, ceea ce fac acum, dar m-am cam saturat de toate specimenele ce fac umbra Pamantului degeaba, asa ca, cel putin din punctul meu de vedere, e scuzabil. Numele lui este Dinu Alexandru, se recomanda ca asistent medical generalist, locuieste in Galati, a studiat la Facultatea de Stiinte a Calculatoarelor si incearca sa impresioneze lumea virtuala declarandu-si orasul natal ca fiind, citez, “Hell-Ville”. Trecem peste faptul ca stiintele sunt ale calculatoarelor, si ajungem la detaliul ce mi-a sarit in ochi. Omul (apropo Dinu, sau Alexandru, oricare ar fi numele tau mic, imi pare rau ca te numesc astfel si regret enorm ca te ridic atat de mult pe treapta evolutiei), foarte sigur pe el, posteaza un link catre urmatorul eveniment al uneia din cele mai bune promotii europene de arte martiale mixte, Cage Warriors, promotie care de altfel a contractat doi dintre fostii luptatori ai UFC, cea mai importanta astfel de promotie la nivel global. Problema nu era postarea in sine, ci mesajul aferent “Caut impresar pt MMA, ma inscrii aici primesti procent”.

     Bun, deci tu esti/te crezi mare luptator incat sa fii sub contract cu cei de la Cage, super ultra mega bun, un Bruce Lee combinat cu orice superstar actual din BJJ (brazilian jiu-jitsu), plus o mica parte din Jordan Burroughs (cel mai bun practicant de libere la aceasta data), adaugam si un picut din Buakaw Banchamek (ala mic de rupea bananierii cu tibiile prin Thailanda), asa de mare incat nu ai nici macar un impresar. Dar vrei cu certitudine un meci in urmatoarea gala importanta la nivel european. Nu tu trecut in sportul de contact, nu tu prieteni comuni din sfera asta, nimic, nimic, nimic, in afara de talent cu carul si vointa. Ar fi ok daca le-ar avea intr-adevar p-astea doua, dar intr-un scurt dialog purtat cu insusi marele luptator, el declara ca “Nu stiu cum sa spun, dar eu sper ca in 2 ani maxim sa fiu campion.”, ba mai mult, doreste sa bata orice record in materie de meciuri intr-un timp cat mai scurt ” eu vreau sa incerc sa particip la cat mai multe, 1 iunie e in dublin, apoi 6 iulie in loondra, apoi e ufc 21 august si apoi in 14 dec tot ufc”. Pe bune, le-ai cautat programul pe site?

     Asta chiar isi face iluzii ca in fix 5 luni de-acum incolo va lupta intr-o gala UFC =))))))))))) . Concluzia la care am ajuns: prostia nu doare, altfel ar fi tipat cat il tinea talentul si ar fi inteles ca e stupid ceea ce ii iese pe gura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.