Sa fiu hater 2: blogul unui student la jurnalism

     Continuam hater-eala de acum cateva zile, de data asta cu un articol de pe blogul unui student la jurnalism, caci asa se si numeste respectiva pagina. Intr-un articol din 26 ianuarie, individul, asa cum se recomanda, student la jurnalism, vorbeste despre aspect fizic, batalia gras vs. slab si porneste cu avant articolul, mentionand ca “imi place sa fie informat, am cautat mai multe informatii despre diete.”.

     Mai intai, acestui student la jurnalism ii recomand sa-si reevalueze cariera, deoarece informat si informatii nu au ce cauta in acelasi enunt, la patru cuvinte diferenta. Trecem mai departe, la obiectivul principal. Omul lui Dumnezeu, esti student la jurnalism, ai probabil 24 de ore acordate nutritiei per total in viata ta, zero acreditari in domeniu, si totusi te apuci pe tot parcursul articolului sa recomanzi doua diete despre care ai citit tu, in vasta ta experienta in bransa nutritiei, South Beach si Atkins. Nu zau, ai habar cui se adreseaza aceste tipuri de alimentatie? Sau cati oameni au suferit pe termen lung din cauza dietei Atkins?

     In general, fiecare e liber sa scrie ce vrea, dar cand oamenii care te citesc sunt influentati de ceea ce scrii ai o anumita responsabilitate fata de ei, atunci cand publici ceva iesit din sfera ta de competenta, in speta nutritia fata de, sa zicem, jurnalism. Caci, dragul meu, student la jurnalism, cuvintele nu sunt un joc de artificii, ele sunt arme care pot ucide sau înălţa.

One thought on “Sa fiu hater 2: blogul unui student la jurnalism

  1. Pingback: Cum slabeste/se intretine romanul | Alex Zaharia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.