Sejur de vis in Corfu

     Multi, foarte multi viseaza la un sejur de vis in Corfu, Grecia. Au si de ce, la apa calda, cristalina, la plajele izolate, aproape pustii, la nisipul fin si soarele potrivit al acestei parti din vechea Elada – cine nu si-ar dori asta, dar nu doar pentru o vreme, ci pentru totdeauna, sau cel putin oricand te trezesti cu dorinta de a revedea astfel de locuri.

Sursa: www.tui-travelcenter.ro

     Un sejur in Corfu, Grecia a devenit in zilele noastre destul de accesibil, devenind cu atat mai mult o atractie turistica puternica pentru cei ce iubesc marea, dar si pentru cei ce doresc pur si simplu sa-si incarce bateriile sau aceia ce vor distractie cat cuprinde. Si asta pentru ca insula Corfu este cea mai verde insula a Greciei, avand 30 plaje cu distinctia “Blue Flag”, o dinstinctie etalon acordata de FEE (Foundation for Environmental Education) in urma evaluarii pe criterii de siguranta, calitate a apei sau protectia mediului inconjurator.

     Amatorii de adrenalina vor aprecia Aqualand, printre cele mai mari parcuri acvatice din sud-estul Europei. Insa nu e singurul obiectiv de vizitat al insulei, pentru ca intalnim in calea noastra un Muzeu al Bancnotelor, dar si un Muzeu Arheologic. Iar viata de noapte este asa cum ar trebui intr-o statiune turistica de o asemenea dimensiune. Iata deci, ca un sejur in Corfu, Grecia, poate fi pe placul oricui.

     Insa Corfu si-a inceput deschiderea catre publicul larg abia dupa inceputul secolului al XX-lea, fiind, pana atunci, un obiectiv dedicat doar famiilor regale si elitelor europene, printre proprietarii aflati astazi pe insula regasindu-se in continuare personaje din elita mondiala. Insa nu asta conteaza, ci faptul ca in ziua de azi oricine poate avea un sejur de vis in Corfu, Grecia, fara a-si face griji exagerate in ce priveste partea financiara. Insa tocmai atractivitatea ridicata de astazi trebuie sa va ajute in a lua repede si ferm o hotarare in ce priveste destinatia aleasa, altfel sunt sanse ca altcineva mai hotarat sa aiba sansa de a petrece o bucata de timp in Corfu, una din cele mai frumoase si incarcate de istorie insule ale arhipelagului grec, un obiectic pe care oricine ar trebui sa-si doreasca a-l vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.