Sejur exotic pentru vara 2017

Imi aduc aminte ca prin anii ’90, chiar si anii 2000, pana prin 2005, nu prea multi romani isi petreceau concediile in tari exotice. Ce-i drept, pentru ca nu exista o cerere atat de mare, preturile erau pe masura. Insa, pe masura ce a trecut timpul si s-au infiintat mai multe agentii de turism, iar salariile au inceput sa creasca, automat au aparut si ofertele mai bune pentru sejururi exotice. Iar daca aducem in discutie si ofertele early booking, deja vorbim de si mai multe persoane care isi petrec concediile in afara granitelor tarii.

Printre cele mai cautate destinatii in ceea ce priveste un sejur in afara tarii se numara Grecia, Turcia, Spania, Italia, Ibiza si Tenerife. Iar Tenerife este recunoscuta pentru peisajele care taie respiratia, dar si pentru distractia permanenta, indiferent daca vorbim despre zi sau noapte. Asa ca, tot mai multi tineri aleg sa isi petreaca sejururile aici. Iar preturile nu sunt atat de mari pe cat ne-am fi asteptat.

In plus, multi romani au spus ca prefera sa isi petreaca sejurul acolo decat pe litoralul romanesc, pentru ca preturile sunt asemanatoare pentru aceeasi perioada de timp, insa conditiile si peisajele nu au termen de comparatie. Iar cu acest lucru sunt perfect de acord.

Iar daca va hotarati pentru un sejur Tenerife, puteti sa consultati si ofertele early booking sau poate chiar si last minute pentru ca este posibil sa prindeti o oferta foarte buna, pe care sa nu o puteti refuza. Si nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca in Tenerife va puteti distra de dimineata pana seara sau puteti alege sa vizitati insula, sa stati pe plaje mai ferite, unde sa va relaxati cu adevarat. Exista solutii pentru toata lumea, asa ca trebuie sa luati decizia in functie de preferintele voastre.

Iar daca mergeti pentru prima data in Tenerife, va recomand aceste idei pentru incepatori, unde veti afla tot ceea ce trebuie sa stiti despre insula, despre ce puteti face si multe alte lucruri utile.

Asadar, daca va doriti un sejur exotic, va recomand sa consultati ofertele agentiilor de turism si poate veti gasi o oferta buna pentru Tenerife.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.