Servergate – gazduire web

     Oricine a avut sau, implicit, are un site, fie el site de prezentare, blog, sa nu mai vorbim de magazine online, stie cat de important este un serviciu de gazduire web. Gazduirea web, sau hostingul, cum mai este numita, poate face diferenta intre un site / blog / magazin online de succes si ceilalti. Timpii de acces si functionalitatea sunt elementele de baza, iar atunci cand site-ul tau se incarca greoi, sau nu se incarca deloc, e foarte posibil sa ai o problema pe partea de hosting. Serviciile de gazduire web au evoluat si ele cu timpul, oferind printre altele si spatii alocate mai mari, dar si echipamente mai performante odata cu evolutia tehnologica. Timpii de acces s-au imbunatati de la sine odata cu raspandirea SSD-urilor si trecerea bazelor de date pe aceste solid-state drives pe vechile hard-disk-uri cu platane magnetice.

     In functie de nevoile site-ului sau site-urilor proprii, fiecare client are posibilitatea de a opta pentru configuratia serviciului de hosting ce i se potriveste cel mai bine. Consultand, de exemplu, oferta pachetelor de gazduire web a celor de la Servergate, observam ca cel mai mic pachet de hosting costa doar 90 de eurocenti lunar, primind in schimb 1000 MB spatiu de stocare pe SSD Intel, doua baze de date atasate contului si gazduirea unui singur domeniu pe contul respectiv. Ce inseamna 1000 MB? Poti pune linistit intre 100 si 200 de poze de buna calitate fara probleme, adica mai mult decat suficient daca nu esti un impatimit al fotografiei pentru care pictorialele si sedintele foto cu zeci de poze in parte sunt ceva normal. Urmatoul pachet de hosting ofera 10 GB spatiu de stocare, in mod logic, tot pe un SSD, si pana la 15 domenii gazduite pe acelasi cont, totul pentru 3 euro lunar. Pentru un pret dublu beneficiile se inmultesc si ele cu 2, in timp ce pachetul maxim ofera, pentru 10 euro lunar, 45 GB spatiu de stocare si un numar nelimitat de domenii gazduite. Inclin totusi sa cred ca nu numarul de domenii gazduite face diferenta intre un pacher sau altul pentru un potential client, ci mai degraba capacitatea de stocare primita.

     Toate pachetele de gazduire ofera o serie de avantaje, cum ar fi tehnologia LiteSpeed, servere Dell PowerEdge, 99.99% uptime garantat, suport tehnic 24 de ore pe zi – 7 zile pe saptamana – 365 de zile pe an, scanare anti-mallware, CloudLinux, Autoinstaller Softaculos si posibilitatea backup-ului de 2 ori /zi, astfel ca pachetele de gazduire web par si mai atractive punand toate beneficiile cap la cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.