Smart Baby

     Traim intr-o era a prezentului in care totul este inteligent, de la telefoane, televizoare, pana la autoturismte, aspect ce ne ajuta sa fim mai eficienti, conectati mereu la realitatea din jur, evoluand treptat spre o societate ce se vrea net superioara.

     Si daca tot incercam din rasputeri sa fim inteligenti, eco, eficienti, neaparat trebuie sa ii invatam pe cei mici din timp cu aceasta gandire, o mentalitate care le va fi extrem de folositoare pe viitor. Asa ca incepem chiar de la cel mai mic detaliu – caruciorul. Ne-aducem cu totii aminte, poate vag dar totusi suficient de bine carucioarele in care ai nostri parinti ne-au plimbat ani de zile. Carucioarele au fost si ele ca orice alt lucru, mai bune sau mai proaste, bine gandite sau facute de mantuiala, insa un lucru il aveau in comun: ocupau mult loc. Nici pomeneala sa fi vrut atunci sa transporti un carucior in masina, doar daca erai fericitul posesor al unei masini de teren. Iar depozitarea lor in casa era o adevarata provocare.

     Din fericire, nu e cazul si acum, cu noile carucioare modulare, o idee nemaipomenita de a fi eficient, economisind spatiu fara a-i lipsi pe cei mici de confortul si siguranta necesara. Si cei ce au avut deja de-a face cu problema asta cu siguranta inca mai au amintiri neplacute legate de depozitarea caruciorului odata ajunsi acasa dupa plimbarile alaturi de cei mici. Alt chin, alta distractie, ca sa nu mai vorbim de o eventuala plecare intr-o vacanta. Banuiesc ca afacerea inchirierii carucioarelor pentru copii nu era la fel de infloritoare ca in cazul autoturismelor? Din fericire, in ziua de azi o astfel de problema nu mai e una greu de rezolvat dupa aparitia carucioarelor modulare, o inventie pe cat de simpla pe atat de utila si apreciata. Ce aduc in plus si care e avantajul carucioarelor modulare? Pe langa faptul ca arata foarte bine, atunci cand nu sunt folosite pot fi pliate, stranse si depozitate intr-un spatiu mic, carucioarele reducandu-si volumul relativ la jumatate. De regula ajung cam la volumul si dimesiunile unui troler mediu, incapand astfel cu usurinta in portbagajul unei masini sau la nevoie chiar si pe bancheta din spate. Utila inventie, carucioarele modulare sunt cu siguranta facute pentru smart babies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.