Standuri expozitionale personalizate

Se spune ca reclama este sufletul comertului. Si asa este, pentru ca o afacere nu ar fi profitabila fara reclama. Si cand spun reclama, ma gandesc la orice fel de forma: indiferent ca vorbim despre un banner, despre o vitrina frumos aranjata si cu un logo, despre publicitate la tv sau la radio sau de publicitate online. Si daca vorbim despre metodele de publicitate traditionale, dar care au un mare impact in ziua de astazi, ne putem referi si la standuri expozitionale.

Sunt foarte multe targuri organizate in ultima perioada, pentru toate domeniile, indiferent daca vorbim despre targuri de angajare, targuri de artizanat, targuri alimentare, targuri de turism, targuri de publicitate si multe altele. Iar firmele ce se duc la aceste targuri, trebuie sa aiba o strategie de publicitate bine pusa la punct. Iar punctul forte este reprezentat de standul expozitionale al fiecarei firme. Acesta trebuie sa fie suficient de atractiv incat privirile sa fie indreptate spre el, dar sa emane si profesionalism. In functie de tematica targului, standurile pot fi organizationate in mai multe feluri.

Standurile organizationale pot fi animate cu ajutorul tehnologiei, sau pot fi organizate clasic, cu bannere, roll-up-uri, flyere si multe altele. Nu trebuie sa fie nici prea incarcate din punct de vedere cromatic, pentru a nu obosi ochiul vizitatorului, dar nici in culori neatractive pentru ca nu va prezenta interes pentru vizitatori. Cel mai bine este sa apelati la specialisti care or sa va faca standuri expozitionale exact pe placul vostru si vor fi suficient de atractive pentru a va indeplini scopul si pentru ca vizitatorii sa va ,,calce pragul”.

Pentru un stand expozitional de dimensiuni mici veti plati un pret incepand de la 50 euro, iar pentru un stand de mari dimensiuni veti plati peste 300 euro, iar livrarea si montajul se livreaza in maxim 5 zile lucratoare (in Bucuresti, livrarea este gratuita).

Sursa foto: fuel.ro

Astfel, dupa cum puteti vedea, preturile pentru standuri expozitionale personalizate sunt accesibile, mai ales ca vor fi facute exact cum doriti voi si veti avea succes. Bineinteles, standul nu este totul, mai depinde si de organizatori cum isi vor promova afacerea in continuare.

Voi ce parere aveti despre standurile expozitionale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.