Stickuri de memorie personalizate

Cand vine vorba despre cadouri personalizate, aproape toti ne gandim la niste obiecte clasice, care sa poata fi folosite. Spre exemplu, cele mai populare produse personalizate sunt canile, tricourile, stilouri sau pixurile si alte obiecte de birotica. Insa, de multe ori, uitam ca aproape totul poate fi personalizat, iar daca vrem sa daruim un cadou diferit, care sa aduca bucurie, cu siguranta trebuie sa ne documentam mai mult pe acest subiect si sa apelam la specialisti.

Spre exemplu, in urma cu 10 ani, nu exista o oferta atat de mare de obiecte personalizate si trebuia sa ne rezumam la cateva. Acum, posibilitatile sunt mult mai multe si chiar si cel mai banal obiect poate deveni un cadou reusit, daca este inscriptionat cu o imagine, un cuvant sau o fraza, in functie de ceea ce se doreste. Tin minte ca am vrut sa personalizez un stick de memorie USB, insa nu am gasit un centru care sa poate imprima un astfel de obiect, avand in vedere ca pe piata din Romania abia deveneau cunoscute si incepeau sa ia locul CD-urilor. As fi vrut sa daruiesc unei foarte bune prietene un astfel de stick de memorie personalizat, avand in vedere ca folosea zilnic stick-uri USB si avea o adevarata colectie si mereu cauta stick-uri de memorie diferite si care sa iasa in evidenta.

Si pentru ca se apropie ziua acelei prietene, mi-am adus aminte ca as putea sa ii daruiesc un stick de memorie, avand in vedere ca inca le foloseste, alaturi de alte solutii digitale. Din fericire, acum se pot personaliza chiar si cele mai mici stick-uri de memorie, ba chiar mi-a fost greu sa aleg un model, pentru ca toate arata foarte bine.

Am gasit foarte multe stick uri personalizate pe agrafa.ro si am ales modelul Buenos Aires, un stick foarte dragut in forma de avion. Astfel, nu este doar un stick de memorie normal, dar va fi si pe placul prietenei mele, pentru ca job-ul ei implica foarte multe deplasari, atat in tara, dar si in strainatate.

Asadar, daca doriti sa daruiti un obiect personalizat simpatic, va sfatuiesc sa intrati pe site-ul mentionat mai sus si sa va alegeti preferatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.