Stipe Miocic vs Andrei Arlovski

     Lupta dintre cei doi a fost confirmata pentru UFC 195, prima gala a promotiei americane in 2016, chiar pe 2 ianuarie, in Las Vegas, gala ce are ca main event confruntarea pentru tilul categoriei 170lbs. dintre Robbie Lawler si Carlos Condit.

    Cea mai recenta lupta a lui Stipe Miocic l-a vazut pe acesta invingator prin TKO in fata lui Mark Hunt, in luna mai a acestui an, dupa ce, in prealabil, suferise o infrangere printr-o decizie contestata, impotriva lui Junior dos Santos.

     De partea cealalta, Andrei Arlovski, un luptator a carui cariera a inceput in anul 1999 si care deja a cunoscut gloria artelor martiale mixte, a revenit cu succes in UFC, castigand cele 4 meciuri ale sale de pana acum si dand astfel nastere unor discutii intense pe tema unui posibil meci al sau pentru titlu.

     Intr-o divizie a greilor mai putin numerica decat oricare alta din altele martiale mixte, orice victorie poate face diferenta, propulsandu-i pe unul din cei doi oponenti in cursa pentru centura detinuta in acest moment de Fabricio Werdum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.