Sunt bune suplimentele pentru cresterea masei musculare?

Nu stiu daca si voi ati observat, dar in ultimii ani, in marile orase din Romania au inceput sa apara foarte multe sali de fitness. Nu exista cartier care sa nu aiba macar doua sali de fitness, mai mici sau mai mari, iar acest lucru nu este neaparat unul rau. Cred ca nimanui nu ii place sa traverseze tot orasul pentru a merge la sala, mai ales cand timpul este pretios. Iar odata cu aparitia acestor sali, tot mai multi oameni vor rezultate in cel mai scurt timp. De aceea, apeleaza la anumite suplimente, pentru slabit sau pentru cresterea masei musculare. Insa, ceea ce multi nu stiu sau poate stiu si nu acorda suficienta importanta, este ca nu toate suplimentele sunt sanatoase.

Cei mai multi cumpara suplimente pentru cresterea masei musculare si nu le aleg in functie de calitate, ci pentru pretul scazut. Iar suplimentele cu preturi foarte mici si care promit rezultate foarte bune, nu pot fi decat de o calitate indoielnica. Ce poti pati daca suplimentele nu sunt calitative? Poti avea probleme de sanatate: rinichii si ficatul sunt organele cele mai afectate. De aceea auzim de tot mai multe persoane care au ajuns la spital cu mari probleme din cauza suplimentelor pentru cresterea masei musculare.

La fel se intampla si in cazul suplimentelor de slabit, care sunt si mai periculoase. Acestea pot provoca dezechilibre in organism, iar combinate cu o dieta drastica si exercitii fizice intense, pot duce chiar si la afectarea permanenta a inimii sau chiar la deces.

Insa, nu toate suplimentele sunt periculoase. Trebuie doar sa nu va ganditi la pret si sa alegeti intotdeauna calitatea. Este important sa va informati in legatura cu suplimentele pe care vreti sa le achizitionati si sa faceti niste analize inainte. Proteinele sunt cele mai populare suplimente pentru cresterea masei musculare, iar vreti sa achizitionati, puteti intra pe site-ul proteinemag.ro si puteti sa alegeti ce vi se potriveste. Daca nu sunteti siguri, puteti sa intrebati pe chat si vi se vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Asadar, este bine sa faceti miscare, pentru a slabi sau pentru a va creste masa musculara sau pur si simplu pentru a va mentine sanatosi. Totusi, daca vreti sa folositi suplimentele, nu uitati sa le alegeti pe cele potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.