Tapet decorativ

Fiecare dintre noi ne dorim o casa personalizata, o casa care sa fie exact pe placul nostru si in care sa simtim ca suntem ,,acasa”. Asa ca fiecare avem o alta viziune asupra a cum trebuie sa arate casa noastra. Unii prefera stilul minimalist, altii stilul modern, unii isi doresc o casa cu aspect vintage sau inspirata dintr-o anumita cultura, iar altii reusesc cu brio sa includa mai multe influente pentru a rezulta casa visurilor lor.

Bineinteles ca nu doar mobila, electronicele si decoratiunile sunt cele care fac diferenta, ci si peretii. Daca peretii nu sunt intr-o culoare placuta, este posibil sa nu ne simtim bine si chiar sa reducem spatiul. De fapt, va fi senzatia ca toate camerele sunt mai mici. Sunt anumite culori, in special cele deschise, care dau senzatia de camera mai mare, iar culorile mai inchise dau senzatia de camere mai mici.

Si daca nu stiti ce fel de vopsea lavabila sa alegeti, ori culoarea, trebuie sa stiti ca aveti si alte variante la dispozitie, cum ar fi tapetul. Da, in ultima perioada tot mai multe persoane aleg sa isi decoreze peretii cu tapet. Fie ii imbraca total in tapet, fie doar anumiti pereti dintr-o camera sau doar o portiune, ideea e ca tapetul din ziua de astazi arata extrem de bine si este calitativ, astfel incat nu o sa va faceti probleme ca nu va rezista in timp.

Sursa foto: emenatwork.ro

Puteti alege tapet clasic sau tapet cu diferite modele, cum ar fi dungi colorate, tapet care imita caramazile, tapet cu nume de orase ori cu diferite atractii turistice, tapet cu imagini ale unor jucarii de plus, pentru copii si lista continua. Ideea e ca va puteti face un colt al calatoriilor spre exemplu, unde sa va puneti amintiri si fotografii din calatorii, iar portiunea de perete sa fie imbracata in tapet cu motive de calatorie sau chiar cu obiectivul vostru turistic preferat.

Asadar, daca doriti sa va personalizati casa si nu stiti pe ce sa mizati pentru un efect spectaculos, va sfatuiesc sa alegeti tapet. Va da un plus de eleganta si modernitate casei voastre si cu siguranta o sa va uitati la el cu admiratie de fiecare data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.