Tavita de portbagaj pentru un spatiu ca nou

     Nu multi proprietari de autoturisme dau atentie unor accesorii auto precum presurile interioare sau tavitele de portbagaj, insa folosirea lor ajuta nu doar la pastrarea masinii in conditii bune si protejarea ei pe cat de mult posibil, dar ofera si un aspect vizual placut prin mentinerea unui spatiu interior curat si ingrijit, atat in habitaclu cat si in portbagaj. Daca de presurile interioare ne dam usor seama ca sunt folositoare de fiecare data cand picioarele soferului si pasagerilor ating podeaua masinii, totusi cand sunt utile tavile de portbagaj?

Tavita portbagaj

     De fiecare data cand mergi la cumparaturi si inghesui plasele in spatiul de depozitare din spatele masinii, articolele cumparate se pot imprastia, in urma unei frane bruste sau a unui demaraj mai sportiv, sau pur si simplu pentru ca nu au fost bine asezate de la inceput in plasele lor, existand posibilitatea de a se scurge si murdari portbagajul. O situatie asemanatoare poate avea loc in orice zi din an cu precipitatii, fie ploaie, fie zapada sau lapovita, apa ramasa pe plasele de cumparaturi ude sau bagajele stropite din belsug vor fi cel mai mare dusman al portbagajului unei masini. De altfel, orice geanta de voiaj lasata cat de putin pe jos, sau orice troler rulat cativa metri pe asfalt, ciment sau pamant, prin praf, noroi sau ochiuri de apa, va fi mai apoi capabil sa murdareasca spatiul de depozitare al masinii in lipsa unei protectii interioare.

     E bine deci sa folosesti o tavita de portbagaj atunci cand ai de gand sa cari ceva, insa e bine sa ai propriul tau astfel de accesoriu? De ce? Pentru ca accesoriile masinilor prietenilor tai nu se vor potrivi la autoturismul tau decat daca, printr-o coincidenta sau pentru ca v-ati hotarat sa procedati in tandem, v-ati luat acelasi model de autoturism. Altfel, tavita de portbagaj al unui Ford Focus nu se va potrivi niciodata in portbagajul unei Opel Corsa, oricat ati incerca. In plus, situatia de a transporta ceva in autoturism poate aparea pe neprevazute, asa incat e bine sa fii pregatit cu propria tava de portbagaj mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.