Teamnet Group

Nu stiu voi, dar eu ma bucur de fiecare pas realizat in tehnologie. Mai ma uit peste cate o stire care prezinta cum se descurcau oamenii in urma cu 60-70 de ani si ma gandesc ca le-a fost tare greu. Bine, nu atat de greu cum ne-ar fi noua sa ne integram acolo, dar cu siguranta resimteau nevoia de tehnologie, pentru a avea mai mult timp liber la dispozitie si pentru a-si usura munca si viata. Si cand spun tehnologie, ma refer la tot ce ne inconjoara, nu doar la telefoane mobile sau electrocasnice.

Si iata ca in anul 2017, la nici un secol de cand avioanele au inceput sa fie folosite tot mai des si pe distante mai mari, putem vorbi deja despre aeronave fara pilot, care pot furniza informatii vitale, care altfel nu ar putea fi culese.

Aeronavele fara pilot sunt o mai buna alternativa la sateliti, in unele cazuri. De ce? Pentru ca de exemplu, daca se produce un dezastru natural si este nevoie de imagini de la fata locului, in cel mai scurt timp, se poate trimite o astfel de aeronava. Ea este mai usor de folosit decat un satelit si poate fi ghidata pentru a intelege mai bine situatia care se desfasoara si pentru a furniza informatii de calitate in timp real.

Daca in urma cu 20 de ani de exemplu, nu erau atat de populare aceste aeronave, astazi ele se fac cunoscute din ce in ce mai mult si isi demonstreaza necesitatea pe zi ce trece. Daca vreti sa cititi mai multe despre aceste tipuri de aeronave, dar si despre o companie de la noi din tara, care se ocupa cu implementarea sistemelor pentru astfel de aeronave, va sfatuiesc sa cautati articole si informatii despre Teamnet Group. Sunt foarte interesante informatiile, iar daca va pasioneaza subiectul, chiar va recomand sa cititi si sa aflati si parerea specialistilor si de asemenea sa vedeti si ce se preconizeaza pentru anii urmatori si la ce ne ajuta o astfel de tehnologie.

Voi stiati de aceste tipuri de aeronave? Daca da, ce parere aveti despre utilitatea lor si despre evolutia din ultimii ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.