Teren de sport acoperit

Fiecare tip de sport este benefic pentru organism, asa ca fiecare ocazie de a face miscare ar trebui fructificata. Scuzele de genul ,,azi nu pot face sport pentru ca ploua/ninge” ar trebui lasate deoparte, pentru ca exista suficiente sali de sport, cu preturi pentru toate buzunarele, indiferent daca vreti sa mergeti la fitness, la inot sau la un curs de dans. Iar pentru barbati, pe langa mersul la sala sau practicarea artelor martiale spre exemplu, foarte atractiv este si fotbalul, mai ales ca in ultimii ani s-au construit foarte multe terenuri care pot fi inchiriate pentru sume decente.

Si pentru ca a venit vorba despre terenuri de fotbal, poate ati observat ca din ce in ce mai multe terenuri pentru inchiriat sunt acoperite, ceea ce permite utilizarea lor in orice anotimp, indiferent de conditiile meteo. Iar acest lucru este bun atat pentru cei care vor sa joace fotbal, dar si pentru proprietari.

Cum se realizeaza acoperirea terenurilor de mini-fotbal? Prin intermediul firmelor specializate, care vor amplasa pe teren o prelata, cu structura de rezistenta formata din grinzi cu zabrele. In plus, prelata poate fi ridicata pe lateral, pentru ca permit aerisirea in zilele caniculare spre exemplu. Iar pentru intrarea pe teren, puteti opta intre usa batanta sau perdea culisanta.

Iar optional, mai pot fi adugate si urmatoarele: spatiu acoperit pentru spectatori, spatii interioare despartite, structuri metalice suplimentare, sine keder de aluminiu, intrari multiple si bineinteles, perdeaua culisanta. Materialul de acoperire este Panza PVC cu insertie textila, impermeabila, cu rezistenta ridicata la rupere sau sfasiere si care rezista pana la temperaturi de -30 grade Celsius sau +70 grade Celsius. Iar recomandarea generala este utilizarea unei prelate albe, care asigura luminatul natural pe timpul zilei, in felul acesta economisind sume importante de bani.

In cazul in care doriti sa aveti un teren de sport acoperit, puteti apela la Damini.ro si puteti cere o oferta personalizata, in functie de cerintele voastre. In plus, nu numai terenurile de mini-fotbal se pot acoperi, ci si alte terenuri de sport, asa ca nu ezitati. Puteti opta pentru dimensiuni standard sau daca este cazul, pentru masuri personalizate pentru prelate si pentru alte optiuni suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.