Transport persoane Romania Germania

Multe persoane nu sunt incantate de ideea de a calatori cu avionul, din mai multe motive. Frica de inaltime, frica de a cadea avionul sau de a aparea o defectiune in zbor, aterizare fortata si multe altele sunt doar o parte din motivele pentru care unii oameni se tem de zborul cu avionul. Cu toate ca este o metoda rapida si confortabila de a calatori si mult mai sigura decat autoturismele spre exemplu (vedeti statisticile accidentelor rutiere versus cele aeriene) multi prefera autoturismul personal sau autocarul, cand vine vorba despre calatorit pe distante mari. Este adevarat ca timpul este foarte mic in cazul avioanelor (cam 4 ore pana in Franta spre exemplu, fata de aproape 3 zile pe drum) insa si pretul contribuie la aceasta preferinta a oamenilor.

Un bilet de autocar este mai ieftin decat unul de avion si in plus, cu autocarul se pot lua mai multe bagaje decat cu avionul fara sa coste prea mult. Iar cum suntem in decembrie si cei mai multi oameni se intorc acasa din alte tari, trebuie sa stiti ca daca vreti sa veniti in tara cu autocarul, aveti nevoie de bilete cumparate din timp. Este foarte aglomerat in perioada aceasta si riscati sa nu gasiti bilete chiar cand doriti sa plecati.

Si cum multi romani vin in tara din Germania, nu numai de sarbatori ci si in alta perioada a anului, ar fi bine sa va orientati si spre companiile de transport care au site si de unde puteti rezerva bilete. Transport Romania Germania sau Germania Romania veti gasi de la multe companii de transport, dar ideal este sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine si sa fie o companie de incredere, despre care ati auzit numai lucruri bune.

Si daca tot am pomenit de Germania, sa stiti ca si ruta Bucuresti Stuttgart este destul de aglomerata dupa sarbatori, asa ca daca vreti transport Bucuresti Stuttgart, ar trebui sa va rezervati bilete incepand de acum, in functie de data la care vreti sa plecati.

Asadar, daca doriti sa calatoriti in alta tara si vreti sa mergeti cu autocarul, nu uitati sa cautati si pe internet companii de transport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.