UFC 160 Velasquez vs Bigfoot Silva 2 live online

     UFC-ul revine in prim-plan in aceasta noapte cu o gala extrem de bine pusa la punct, de la primul meci al serii pana la cele doua confruntari ale greilor totul promite un spectacol de zile mari, si, sa speram ca nu ne vom fi dezamagiti.

     Asadar, incepand cu ora 01:30, prima parte a preliminariilor pe pagina oficiala de facebook a UFC-ului sau pe canalul de Youtube http://www.youtube.com/watch?v=3hBpugaWrKU&feature=g-user-lss , avandu-i in mijlocul actiunii pe Stephen “Wonderboy” Thompson, Brian Bowles sau Jeremy Stephens, pentru ca de la 3 dimineata sa ne mutam pe http://www.firstrow1.eu/watch/188396/1/watch-ufc-160:-preliminaries.html pentru meciurile Mike Pyle vs. Rick Story, Dennis Bermudez vs. Max Holloway si Khabib Nurmagomedov vs. Abel Trujillo.

     Bine-nteles, asta a fost doar incalzirea pentru main-cardul galei, de la 5 dimineata,  razboiul strikerilor Donald Cerrone vs. K.J. Noons, meciul pentru o sansa la centura categoriei usoare intre Gray Maynard si T.J. Grant, luptatorii momentului in categoria semi-grea Glover Teixeira vs. James Te Huna si cele doua confruntari ale greilor Junior Dos Santos vs. Mark Hunt si Cain Velasquez vs. Antonio Silva, ultima pentru titlul UFC, transmisia putand fi urmarita in direct la adresahttp://www.firstrow1.eu/watch/188399/1/watch-ufc-160:-cain-velasquez-vs-antonio-bigfoot-silva-2.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.