UFC Free Fights: Stanislav Nedkov, Paul Sass, Danny Castillo

     Asa cum am promis zilele trecute, incepand cu gala UFC on FUEL TV 7 din week-end, pe langa transmisia live a evenimentului, in saptamana precedenta voi urca pe blog cele mai interesante victorii sub bannerul Zuffa ale luptatorilor implicati in gala respectiva, respectiv victorii prin knock-out, TKO, submisie, sau luptele ce au primit distinctia Fight Of The Night.

     Asa ca, daca va place initiativa, lasati un comentariu aici, si de asemenea dati un share pe Facebook articolului acesta sau paginii de Facebook a blogului https://www.facebook.com/alexzahablog .

     Incepem maratonul galei UFC din Londra cu Danny Castillo, un veteran al defunctei promotii WEC ce are la activ 6 meciuri in UFC de la tranzitia sub comanda lui Dana White, si un TKO la gala cu numarul 139 impotriva lui Shamar Bailey:

     Ultimul pe ziua de azi, britanicul Paul Sass vine sa completeze lista cu 2 submisii deosebit de frumoase, un heel hook contra lui Michael Johnson si un triunghi importiva lui Jakob Volkmann. Va fi interesanta evolutia lui din weekend, mai ales pentru amatorii de pariuri, toate cele 4 aparitii ale sale un gale UFC terminandu-se prin finalizare. Totodata, din 13 victorii, 12 sunt prin submisie, inca un motiv pentru a-i urmari evolutia sambata viitoare.

4 thoughts on “UFC Free Fights: Stanislav Nedkov, Paul Sass, Danny Castillo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.