Un cadou neasteptat

Se spune ca ,,omul cat traieste invata”, insa eu pot spune ca ,,omul cat traieste afla lucruri pe care poate le-ar fi vrut nestiute”. Vi s-a intamplat si voua sa va aflati la coada la supermarket sau in orice alt loc aglomerat si sa aflati intimitatile altei persoane? Eu cred ca da, pentru ca peste tot sunt persoane care si-ar striga problemele sau dilemele in patru zari, eventual mai si repeta, pentru a fi siguri ca mesajul a ajuns ,,unde trebuie” si ca au starnit compasiunea celor din jur. Insa cea mai tare faza e cand mesajul ajunge direct persoanei careia ii este adresat, insa fara a se intentiona asta. Va explic imediat cum.

Zilele trecute ma aflam intr-un supermarket si in timp ce ma uitam la niste produse si le comparam, aud o persoana care vorba cam tare la telefon (atat de tare incat se auzea in tot magazinul) si care se plangea ca nu stiu ce fel de cadou ar prefera sefa ei, avand in vedere ca e cam pretentioasa si nu vrea lucruri ieftine. Si in timp ce vorbea la telefon, se apropie de ea o doamna cu o palarie mare, careia nu prea i se vedea fata si o intreaba cum este sefa ei pentru a-i putea recomanda un cadou. Persoana respectiva, fiind preocupata si de convorbirea la telefon si de intrebarea doamnei, a inceput sa o caracterizeze pe sefa ei. Si nu intr-un sens tocmai bun. Iar dupa ce a terminat, doamna si-a dat jos palaria, iar persoana vorbareata a amutit: doamna cu palarie era exact sefa ei. Va dati seama cat de penibila a fost situatia.

Insa, din fericire, sefa nu era deloc cum o descrisese persoana aceea, asa ca a luat totul ca pe o gluma, spunand ca e obisnuita cu astfel de caracterizari si nu o deranjeaza, atata timp cat firma se mentine in top si angajatii sunt multumiti.

Stand in zona cu acea persoana si intalnindu-ne mai mereu la supermarket, am intrebat-o intr-o zi cum a rezolvat situatia. Mi-a spus ca din acel moment a inceput sa priveasca dincolo de aparente si a descoperit ca sefa ei chiar e o persoana extrem de sensibila si de buna. Asa a aflat ca adora iarna si ca si-ar dori sa aiba in sufragerie cat mai multe picturi de iarna de la onlinearts.ro. Pe acest site se gasesc picturi superbe, la preturi foarte bune. Acestea pot reprezenta un cadou de succes, mai ales cand este daruit cu dragoste. Picturile pe care le puteti cumpara de pe acest site infatiseaza peisaje, anotimpuri, personaje si multe altele, asa ca aveti de unde alege!

Sursa foto: www.onlinearts.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.