Un cadou pentru Valentine’s Day: bijuterii din argint unicate

Ziua Indragostitilor si Dragobetele vor veni mai repede decat credeam si cred ca toti indragostitii cauta cele mai frumoase cadouri pentru persoanele iubite. Nu cred ca pot spune de exemplu ca femeilor le este mai usor sa caute si sa aleaga un cadou decat le este barbatilor, mai ales ca in multitudinea de inimioare si animalute de plus, este posibil sa uitam si de cadourile mai inventive. Bineinteles, nu este nevoie de o zi anume pentru a darui persoanei iubite un cadou sau pentru a-i spune ca o iubiti, insa parca au si sarbatorile acestea farmecul lor, nu-i asa? Si chiar daca accentul pare sa cada pe Valentine’s Day, nu uitati si de Dragobete, care este tot o sarbatoare a iubirii, 100% romaneasca.

Asa ca, daca vreti sa daruiti ceva de calitate, va recomand cateva cadouri care or sa fie placul persoanelor dragi si pe care le pot pastra mult timp, daca au grija de ele. Este vorba despre bijuterii din argint unicat. Pentru doamne, aceste bijuterii vor reprezenta un cadou reusit si isi vor aminti de fiecare data cand le vor purta, ca sunt de la persoana iubita.

Sursa foto: metaphorabijoux.ro

Iar daca vreti un cadou care sa aiba legatura cu ,,inimioarele” si cu toata semnificatia lunii iubirii, va recomand bijuteriile in forma de inimioara. Pot fi cercei, pandantive, coliere statament si lista poate continua.

Spre exemplu, un pandantiv inimioara din argint si sidef, realizat in Indonezia, va fi un cadou foarte reusit si va atrage multe complimente de fiecare data cand va fi purtat. Arata foarte bine si se integreaza atat in tinute office (poate fi purtat la birou) dar si in tinute elegante ori de ocazie. Astfel, poate fi purtat aproape in orice zi, fara probleme. Iar faptul ca este lucrat manual, garanteaza calitatea, pentru ca s-a acordat atentie suplimentara detaliilor si rezistentei. 

Asadar, daca nu stiti ce cadouri sa daruiti de Valentine’s Day, va recomand bijuteriile din argint unicate. Nu o sa dati gres, iar persoana iubita va fi admirata pentru frumosul cadou. 

Voi ce fel de cadouri aveti de gand sa daruiti persoanelor iubite de Valentine’s Day si de Dragobete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.