Usi pentru garaje

     Atunci cand am decis sa merg pe mana unei case, automat a intrat in discutie si un garaj pentru a tine in siguranta atat motocicleta cat si masina. Mai mult ca sigur multi dintre noi ne-am confruntat cu problema locurilor de parcare la bloc, sau cu cea a zgarieturilor atat de artistic plasate pe caroserie, asa ca cea mai buna solutie este garajul. Initial ma gandisem doar la ceva sumar, cativa stalpi si un simplu acoperis din lemn, cateva plante ornamentale in jur pentru a-l integra in decor si garajul era gata.

     Insa analizand la rece, problema nu era chiar simpla. Mai exact, amplasand mini-garajul in orice zona a curtii, trebuia facuta si o alee pentru ca cele doua ocupante sa poata ajunge pana la domiciliu. Sa fim seriosi, cine ar vrea sa isi duca masina in propria curte, prin pamant moale, si noroi pana garajj. In plus, aleea era un spatiu mort in ce priveste orice urma de verdeata ce putea fi plantata, iar faptul ca trebui sa mai fur putin din zona verde pentru aceasta alee nu-mi convenea deloc.

    Asa ca solutia finala a venit sub forma unui garaj clasic, putem zice intreg, cu iesire direct la strada. In felul asta spatiul consumat va fi strict cel al garajului si in plus, masina, respectiv motorul vor fi protejate de temperaturi extreme si precipitatii cazute la orice alt unghi fata de directia verticala, lucru ce nu s-ar fi intamplat in cazul primei idei avute. Dar pentru ca o astfel solutie constructiva este mai speciala, tinand cont ca nu poti deschide usile in exterior prea mult riscand astfel sa blochezi drumul de acces, m-am orientat spre o usa de garaj verticala, pe care am gasit-o la http://www.scharx.ro/ , un model de cea mai buna calitate si cu un pret destul de atractiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.