Uzarea kit-ul de ambreiaj in orasele aglomerate

In principiu, detinerea unui autoturism nu ar trebui sa ne dea batai prea mari de cap si nici sa nu ne aduca prea mari cheltuieli. Ideal ar fi sa cumparam un autoturism nou, pentru a nu avea surprize neplacute si singurele cheltuieli care apar sa fie cele legate de consumabile si de combustibil.

Insa, chiar si o masina noua poate avea de suferit cand este condusa in trafic intens. Sa luam exemplul Capitalei, unde daca vrei sa mergi cu masina personala la aproape orice ora, o sa folosesti intens ambreiajul si frana. Sa nu mai spun ca sunt portiuni mari unde o sa mergeti cu masina turata la relanti si o sa va plictisiti de cate ori veti calca ambreiajul si frana, iar la un moment dat o sa fiti tentanti sa inchideti motorul si sa abandonati masina la semafor, cand vedeti ca nu mai inaintati de mai bine de zece minute.

Iar in aceste conditii, in care franele bruste sunt la ordinea zilei, din cauza soferilor care parca au uitat sa conduca, iar ambreiajul este folosit intr-o singura zi mai mult decat ar trebui folosit intr-o luna de mers zilnic, nu e de mirare ca ajungem sa schimbam aceste piese cu mult timp inainte de termenul recomandat de producator.

Chiar zilele trecute mi-a spus un prieten ca trebuie sa isi schimbe kit-ul de ambreiaj si se plangea de faptul ca mai avea multi kilometri pana ar fi trebuit sa il schimbe, conform producatorului, insa nu poate merge fara masina la serviciu, pentru ca face naveta si nici nu exista o parcare in drumul lui, unde sa o poata lasa in siguranta. Asa ca a tot cautat kit ambreiaj Mercedes Benz si a gasit un magazin online de incredere si cu preturi foarte bune. In felul acesta, este fericit ca nu mai trebuie sa caute in magazinele fizice ori sa astepte comanda de la reprezentanta. Doar va comanda acest kit si apoi se va duce in service pentru montarea lui.

Sursa: egarajul.ro

Asadar, daca si voi locuiti in orase aglomerate, va sfatuiesc sa va verificati periodic masinile si sa nu va bazati pe recomandarile producatorului, pentru ca in orase ca Bucurestiul spre exemplu, uzura pieselor este de cateva ori mai mare decat in mod obisnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.