Vacanta perfecta cu Free Spirit

     Sunt convins ca fiecare dintre noi a visat cel putin o data la o vacanta cu adevarat exotica, o evadare ce poate lua forma unui sejur in Republica Dominicana, una din cele mai spectaculoase destinatii pe care a noastra planeta ni le-a putut darui. Nisipul fin unic in felul sau, apa limpede de culoarea smaraldului, distractia ce te inconjoara la fiecare pas, toate fac din Republica Dominicana cel frumos pamant din Lumea Noua, o destinatie cu adevarat speciala preferata de multe cupluri mai ales in luna de miere.

     Daca tot ar fi sa las iarna romaneasca pentru cateva zile petrecute in locatii exotice, as arunca o privire si pe oferta de vacante in Mexic, leaganul celei mai vechi civilizatii din America Latina, un loc deopotriva incarcat de istorie si sursa a distractiei, destinatie ce iti va solicita toata atentia pentru a imbina cu succes aceste activitati. De exemplu, stiati ca pe lista patrimoniului mondial Unesco sunt incluse 31 de obiective aflate pe teritoriul Mexicului? Printre ele se afla si centrul istoric al capitalei Ciudad de Mexico, oras construit partial pe fosta capitala a Imperiului Aztec, Tenochtitlan. Regasim totodata o multime de situri arheologice si rezervatii naturale incarcate de istorie ce va vor crea amintiri pe care nu le veti uita niciodata. Iar pentru cei ce cauta distractia, plajele, desi unice, se ridica la nivelul celor din Republica Dominicana. Despre viata de noapte e inutil sa mai vorbim, oricare din marele orase pe care il veti alege ca destinatie fiind un exemplu al stilului de viata cosmopolit ce inglobeaza o adevarata cultura a distractiei. Sub orice forma nu ratati ocazia de a gusta bucataria locala, plina de retete pe care veti vrea cu siguranta sa le aduceti inapoi in tara si totodata caracterizata o armonie a condimentelor pe care doar in India mai puteti sa o intalniti.

Sursa: www.free-spirit.ro

     Sigur, daca vreti sa incepeti treptat cu vacantele in afara tarii si preferati mai intai destinatii mai apropiate, oferte sunt destule pe siteul http://www.free-spirit.ro , iar daca sunt in preajma, nu ezitati sa faceti o vizita la sediul agentiei Free Spirit Travel, Str. Dambovicioara, nr. 17, ap. 1, sector 2, Bucuresti, 0751 167 434.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.